• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Η Ongetta θέλει Fenati
Πιέζει για την υπογραφή του Ιταλού
Νέα 29/08/2016 - 14:32

Όπως είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Romano Fenati έχει προστάσεις από την Moto3 και την Moto2. Αυτή τη στιγμή όμως η πιο σοβαρή προέρχεται από την Ongetta Rivacold.

 

Η ομάδα της Moto3 εκδήλωσε αμέσως το ενδιαφέρον της για τον Ιταλό που εκδιώχθηκε από την SKY VR46 και προσπάθησε να κάνει ανταλλαγή με την ομάδα του Rossi μήπως και αγωνιστεί από φέτος μαζί της ο Fenati.

 

Αυτή η προσπάθεια τελικά δεν είχε αίσιο τέλος, ωστόσο οι συζητήσεις συνεχίζονται για μια μελλοντική συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

 

«Νομίζω ότι κάναμε πρώτοι προσφορά στον Romano και μια αρκετά ενδιαφέρουσα προσφορά θα έλεγα, τόσο από οικονομικής όσο και από τεχνολογική άποψη».

 

«Του προτείναμε να είναι μαζί μας στην Moto3 τη νέα σεζόν, ώστε να προσπαθήσει να παλέψει για τον Τίτλο», αποκάλυψε ο Stefano Bedon, Team Manager της Ongetta.

 

Η ομάδα θέλει ένα δυνατό όνομα για να αντικαταστήσει τον Antonelli που θα είναι στην ομάδα του Aki Ajo τη νέα σεζόν και οπωσδήποτε ο Fenati είναι μια εξαιρετική επιλογή.

 

Το θέμα είναι αν ο Fenati θέλει να μείνει για έναν ακόμα χρόνο στη μικρή κατηγορία, ή αν πιστεύει ότι είναι έτοιμος για την Moto2. Σ’ αυτή την περίπτωση ακούγεται ότι τον θέλει η ομάδα του Gresini.

 

Πάντως όλο και πιο βέβαιο φαίνεται ότι δεν θα δούμε τον Fenati φέτος στο υπόλοιπο του Πρωταθλήματος.

 

«Δεν μπορούμε να έχουμε τρεις μοτοσυκλέτες ενώ πρέπει να σεβαστούμε τα συμβόλαια που έχουμε με τους οδηγούς μας. Θα μπορούσαμε να βρούμε λύση για του χρόνου, αλλά δεν είναι εύκολο».

Επόμενο άρθρο »

Pata Yamaha: Νέος κινητήρας/πλαίσιο

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Η ώρα του Silverstone!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA