• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Τίτλος στην Suzuki!
Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής
Νέα 29/08/2016 - 12:09

Η ομάδα της Suzuki κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής, μετά από ένα δραματικό φινάλε στον τελευταίο αγώνα της σεζόν στο Oschersleben της Γερμανίας.

 

Το Πρωτάθλημα φέτος κρίθηκε στον ένα βαθμό, ενώ στο βάθρο των νικητών ανέβηκαν δυο ομάδες με Suzuki: η Suzuki Endurance Racing Team και η ιδιωτική Team April Motor Motors Events.

 

Στον τελευταίο Γύρο στην Γερμανία, όλα συνηγορούσαν σε ένα εκπληκτικό φινάλε, με την SERT να είναι στην 4η θέση, 9β πίσω από την TAMM κι 1β πίσω από τις SRC Kawasaki και YART Yamaha.

 

Οι δυο τελευταίες ομάδες όμως τέθηκαν εκτός συναγωνισμού για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια.

 

Στις ΕΔ και στις κατατακτήριες η SERT ήταν σταθερά στους καλύτερους χρόνους και θα ξεκινούσε τον αγώνα από την τρίτη θέση.

 

Δυνατό ήταν το ξεκίνημα για την April Motors με τον Gregg Black να είναι μπροστά με την Suzuki του, ενώ μετά τους πρώτους γύρους κυριαρχούσαν οι Suzuki και οι Yamaha.

 

Όμως ο Black στάθηκε άτυχος καθώς ένα γλίστρημα - και παρά την ηρωική του προσπάθεια - τον έριξε, καταστρέφοντας το δεξί του μαρσπιέ. Ρίχτηκε όμως αμέσως στη μάχη!

 

Τα δράματα θα συνεχίζονταν και για άλλους αναβάτες και το Πρωτάθλημα άλλαζε χέρια συνεχώς, μέχρι το τέλος όταν η SERT και η αξιοπιστία της GSX-R1000 υπερασπίστηκαν με επιτυχία τον Τίτλο!

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Η ώρα του Silverstone!

« Προηγούμενο άρθρο

Χάνει Silverstone/Misano ο Smith

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA