• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χάνει Silverstone/Misano ο Smith
Στη θέση του ο Alex Lowes
Νέα 29/08/2016 - 11:21

Η ομάδα της Monster Yamaha Tech3 ανακοίνωσε ότι ο Alex Lowes θα αντικαταστήσει τον Bradley Smith στους επόμενους δυο Γύρους του MotoGP σε Silverstone και Misano.

 

Ο Smith τραυμάτισε (βαθύ κόψιμο) το δεξί του γόνατο μετά από πτώση που είχε στις ελεύθερες δοκιμές του 8ωρου Αγώνα Αντοχής στο Oschersleben, συμμετέχοντας με την ομάδα της Yamaha.

 

Αρχικά όλοι φοβήθηκαν ότι ο Βρετανός άσος της Tech3 είχε σπάσει το πόδι του, αλλά αν και τελικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει, εν τούτοις ο τραυματισμός είναι αρκετά σοβαρός.

 

Ο αντικαταστάτης του θα είναι ο Alex Lowes, ο δίδυμος αδελφός του Sam που αγωνίζεται στην Moto2. Ο Alex είναι οδηγός της Yamaha στα SBK-Motul και θα κάνει το ντεμπούτο του στο MotoGP μέσα στην πατρίδα του!

 

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Alex Lowes θα ανέβει σε μοτοσυκλέτα MotoGP και ειδικά στην Μ1 της Yamaha, καθώς την Δευτέρα μετά το Brno είχε οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα του Pol Espargaro.

 

Ήταν ένα «δώρο» της Yamaha στον Βρετανό για την επικράτηση των μπλε - για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά - στον 8ωρο Αγώνα της Suzuka στα τέλη Ιουλίου.

 

Ο Alex Lowes έκανε μερικούς γύρους στην Τσέχικη πίστα, μόλις 15 στο σύνολο και ήταν ενθουσιασμένος παρά το γεγονός ότι στο τέλος είχε και μια μικρή πτώση από μπροστινό.

Επόμενο άρθρο »

Ο Τίτλος στην Suzuki!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Fenati λύνει τη σιωπή του

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA