• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aprilia Test @ Misano
Παρών και ο Sam Lowes στην Ιταλία
Νέα 26/08/2016 - 09:57

Δυο ημέρες ιδιωτικών δοκιμών ολοκλήρωσε η ομάδα της Aprilia στο Misano, παρουσία των Alvaro Bautista, Stefan Bradl και Sam Lowes.

 

Διαφορετικές κατευθύνσεις ακολούθησαν οι εργοστασιακοί και ο Lowes, με τους πρώτους να δοκιμάζουν νέα εξαρτήματα σχεδόν σε όλα τα μέτωπα!

 

Τόσο ο Bautista, όσο και ο Bradl δοκίμασαν ένα νέο πλαίσιο, καινούργιες στρατηγικές στα ηλεκτρονικά και τα δυο μπροστινά ελαστικά της Michelin.

 

Παράλληλα δούλεψαν στο set-up ενόψει του αγώνα εκεί στις 11 Σεπτεμβρίου, ενώ τσέκαραν κι ένα ψαλίδι που είχαν ήδη φέρει σε άλλες δοκιμές.

 

Για τον Lowes το διήμερο αυτό τεστ χρησιμοποιήθηκε για να εξοικειωθεί με την RS-GP που θα έχει στη διάθεσή του τη νέα χρονιά.

 

«Ήταν δυο απαιτητικές ημέρες, αλλά κάναμε καταπληκτική δουλειά. Μετά από κάθε τεστ έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα για την κατεύθυνση που πρέπει να πάρουμε», σχολίασε ο Bautista.

 

«Υπάρχει ικανοποίηση στην ομάδα. Κάναμε πολλούς γύρους με καλούς χρόνους. Κάναμε βήματα μπροστά και είμαι σίγουρος ότι αυτό το τεστ θα μας βοηθήσει στους επόμενους αγώνες», ήταν το σχόλιο του Bradl.

 

«Για μένα ήταν καλό τεστ, διότι ξεπεράσαμε το σημείο που μαθαίνουμε τη μοτοσυκλέτα και τώρα κάνουμε μερικές δοκιμές. Την πρώτη ημέρα δεν ήταν καλοί οι χρόνοι, αλλά τη δεύτερη ήμουν κοντά στο στυλ των άλλων».

 

«Με το τέλος του τεστ, συμπεραίνουμε ότι η διαφορά μας δεν είναι τόσο μεγάλη. Οι δυνατότητες της μοτοσυκλέτας είναι οπωσδήποτε μεγάλες και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτού του project», είπε ο Lowes.

Επόμενο άρθρο »

Συνεχίζεται η κακοτυχία για τον Espargaro

« Προηγούμενο άρθρο

Υπερήφανος ο Poncharal

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα