• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Υπερήφανος ο Poncharal
Για τη νίκη του Crutchlow
Νέα 25/08/2016 - 14:44

Το αφεντικό της Tech3, Herve Poncharal, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην οδηγό του στην ομάδα, τον Cal Crutchlow!

 

Ο Βρετανός έκανε μεγαλειώδη εμφάνιση στην Τσεχία, όταν και κατάφερε να σπάσει το ρόδι, κατακτώντας την πρώτη νίκη της καριέρας του.

 

Ο Poncharal ήταν το πρώτο αφεντικό του Crutchlow στο MotoGP, όταν ο Βρετανός ήρθε στη μεγάλη κατηγορία από τα SBK, το 2011.

 

Με την Γαλλική ομάδα, ο Βρετανός άσος κατάφερε να πάρει έξι βάθρα στα τρία χρόνια που αγωνίστηκε με τα χρώματά της.

 

Οι σχέσεις των δυο ανδρών παραμένουν εξαιρετικές και ο Poncharal έσπευσε να μιλήσει με πολύ κολακευτικά σχόλια για τον Crutchlow μετά τη νίκη του στο Brno.

 

«Είμαι παραπάνω από υπερήφανος για τον Cal. Ειλικρινά η σχέση μας είναι πολύ ιδιαίτερη και πάντα θα νοιώθω ότι είναι αναβάτης μου».

 

«Όταν τον έβλεπα να κερδίζει, υπήρχε και μια πικρή γεύση, διότι μ’ εμάς το καλύτερο αποτέλεσμα ήταν μια 2η θέση ή ίσως κάποιες pole positions».

 

«Έκανε φανταστικό αγώνα και αξίζει και με το παραπάνω τη νίκη. Πήρε το ρίσκο με τα σκληρά ελαστικά και το χρησιμοποίησε όπως έπρεπε».

 

«Πίεσε και ήταν επιθετικός, έκανε τον τέλειο αγώνα και του αξίζει πλήρως αυτή τη νίκη».

 

«Θα ήθελα πολύ να την έπαιρνε με την ομάδα μας, αλλά πάνω απ’ όλα δεν με ενδιαφέρει με ποια ομάδα, αρκεί που νίκησε».

 

«Περνά δύσκολα από την αρχή της σεζόν, όμως ο Cal έχει κίνητρο και είναι πολύ αφοσιωμένος σ’ αυτό που κάνει. Δεν εγκαταλείπει ποτέ».

Επόμενο άρθρο »

Aprilia Test @ Misano

« Προηγούμενο άρθρο

Honda: Η βασική μας αδυναμία;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα