• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συνεχίζεται η κακοτυχία για τον Espargaro
Από τον τραυματισμό στο πρόβλημα με τον κινητήρα
Νέα 26/08/2016 - 10:17

Το δεύτερο μισό της σεζόν δεν ξεκίνησε καλά για τον Aleix Espargaro, ο οποίος τραυματίστηκε στο χέρι στον 10ο Γύρο στο Red Bull Ring της Αυστρίας.

 

Στον αμέσως επόμενο Γύρο, στην Τσεχία, ο Ισπανός άσος της Suzuki αντιμετώπισε πρόβλημα με τον κινητήρα του και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα.

 

Και αυτό το πρόβλημα ήρθε μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση στον αγώνα, όταν και δεν είχε πέσει σε κανένα σημείο κάτω από την έκτη θέση.

 

Στη συνέχεια, στο τεστ της Δευτέρας, αποφασίστηκε από την ομάδα να μην συμμετάσχει ο Aleix Espargaro για να ξεκουράσει το χέρι του.

 

«Φέτος είμαι άτυχος... από το ζέσταμα βρήκαμε κάτι και ήμουν άνετος και με βοήθησε πολύ στην αρχή του αγώνα. Στους πρώτους γύρους ήμουν κοντά στους μπροστά».

 

«Μετά ξαφνικά ένοιωσα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη μοτοσυκλέτα. Ο κινητήρας δεν απέδιδε σωστά κι έπρεπε να εγκαταλείψω».

 

«Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε τι έγινε. Πάντως είναι το πρώτο τέτοιο συμβάν μετά από δυο χρόνια εξέλιξης. Είναι απογοητευτικό, αλλά είναι κάτι που συμβαίνει».

Επόμενο άρθρο »

Smith: Νοσταλγώντας τις OPEN

« Προηγούμενο άρθρο

Aprilia Test @ Misano

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα