• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
A.Espargaro: Δεν το πιστεύω αυτό φέτος!
Δεν μπορούμε να κάνουμε έναν κανονικό αγώνα
Νέα 22/08/2016 - 11:18

Τα προβλήματα δεν έλειψαν για μια ακόμη φορά για τον Aleix Espargaro, ο οποίος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη μοτοσυκλέτα του στον 14ο γύρο επειδή έπιασε φωτιά!

 

Ο Ισπανός άσος ήταν στην έκτη θέση και δήλωνε μετά το τέλος του αγώνα, απογοητευμένος: «Δεν το πιστεύω αυτό που γίνεται φέτος! Σε κάθε Γύρο όλο και κάτι θα τύχει».

 

«Δεν μπορούμε να κάνουμε έναν κανονικό αγώνα. Το μόνο που θέλω είναι να παλέψω για το βάθρο και αυτό θα προσπαθήσω πάλι στο Silverstone».

 

Όσο για τον αγώνα, ο Aleix είχε βρει κάτι καλό στο ζέσταμα το πρωί και πιστεύει ότι αν δεν είχε το πρόβλημα με τον κινητήρα, θα πάλευε με τον Marquez μπροστά.

 

«Φέτος δυσκολευόμαστε πολύ στο βρεγμένο, αλλά στο ζέσταμα δοκιμάσαμε κάτι διαφορετικό στα ηλεκτρονικά και είχα πολύ πρόσφυση στον πίσω τροχό».

 

«Έτσι ένοιωθα πολύ καλά στον αγώνα από την πρώτη στιγμή και πάλευα με τους μπροστά. Όμως μετά ο κινητήρας άρχιζε να κάνει περίεργα πράγματα και άκουγα πολύ θόρυβο».

 

«Δεν είχε δύναμη και ξαφνικά είδα ότι έπιασε φωτιά και εγκατέλειψα αμέσως τη μοτοσυκλέτα. Πρέπει να δούμε τι έγινε».

 

«Στην αρχή της περασμένης σεζόν είχαμε κάποια θέματα με τον κινητήρα, αλλά πέρυσι και φέτος τα πράγματα είναι τέλεια. Είναι ο πρώτος κινητήρας που σπάει. Αυτά συμβαίνουν όμως».

 

«Ήμουν άνετα πίσω από τον Marc και πρόσεχα τα ελαστικά μου, τα οποία - οκ δεν έκανα τους τελευταίους 8 γύρους - ήταν σαν καινούργια! Έχασα μια μεγάλη ευκαιρία να παλέψω με τον Marc σήμερα».

Επόμενο άρθρο »

Το λάθος που στοίχισε στον Laverty

« Προηγούμενο άρθρο

Brno: θρίαμβος Crutchlow!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα