• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: «Γάτα» ο Marquez!
Πιέζει στο όριο, πέφτει, αλλά δεν παθαίνει τίποτα
Νέα 19/08/2016 - 20:43

Ο Marc Marquez, με τα όσα προβλήματα της Honda, είναι αυτός που προηγείται στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος, 43β μπροστά από τον Lorenzo.

 

Ο 23χρονος έχει πάρει βαθμούς σε όλους τους αγώνες μέχρι στιγμής, κάτι που δεν μπορεί να ισχυριστεί ούτε ο Lorenzo, αλλά ούτε και ο Rossi που είναι 3ος στη βαθμολογία.

 

Η τύχη έχει σταθεί με το μέρος του Marquez, ο οποίος - όπως λέει ο Lorenzo - οδηγεί εξαιρετικά αλλά και πολλές φορές στο όριο!

 

«Μένει να δούμε πόσους γύρους μπορεί να κάνει μ’ αυτό το ρυθμό», έλεγε ο Lorenzo στους δημοσιογράφους έξω από το motorhome του.

 

«Ο Marc οδηγεί πολύ καλά, αλλά παίρνει και πολλά ρίσκα. Δεν χρειάζεται κανείς να είναι ιδιοφυία για να δει ότι πιέζει και οδηγεί στο όριο».

 

«Είναι πολύ επιθετικός αλλά και ευκίνητος και γι’ αυτό έχει καταφέρει να σώσει αρκετές πτώσεις. Όταν πέφτει όμως, δεν παθαίνει τίποτα γιατί είναι νέος και δυνατός. Είναι σαν γάτα».

 

«Έχει κάνει λιγότερα λάθη από εμάς και οδηγεί πολύ καλά και γι’ αυτό είναι αυτός που προηγείται για την ώρα στο Πρωτάθλημα».

Επόμενο άρθρο »

Ο Bagnaia στην SKY VR46!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Μαγικό σώσιμο;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA