• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ξέσπασμα Bradley Smith!
Με αυτή τη μοτοσυκλέτα δεν μπορούμε τίποτα παραπάνω
Νέα 18/08/2016 - 12:15

Η φετινή χρονιά είναι πολύ πιο δύσκολη απ’ ότι θα μπορούσε να φανταστεί ο Bradley Smith, ο οποίος διανύει την 4η και τελευταία του σεζόν στην Tech3.

 

Ο Βρετανός είχε εξαιρετική περσινή σεζόν, όταν και έχασε την 5η θέση στη βαθμολογία μόλις για εφτά βαθμούς! Ωστόσο οι φετινές αλλαγές τον άφησαν πολύ πίσω.

 

Ο Smith έχει καταφέρει να μπει στη δεκάδα μόλις τέσσερεις φορές φέτος - σε δέκα αγώνες - ενώ σχεδόν πάντα βλέπει την πλάτη του Pol Espargaro ο οποίος έχει 36β περισσότερους από τον Smith.

 

Ο Βρετανός ήταν πολύ απογοητευμένος μετά τον αγώνα της Αυστρίας και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, ώστε να δηλώνει ότι «...είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο έτσι όπως έχουν τα πράγματα».

 

«Δεν ξέρω αν είμαστε σε θέση να κάνουμε περισσότερη πρόοδο», σχολίασε ο Smith. «Δεν πιστεύω ότι αυτό το σύνολο που έχουμε μπορεί κάτι παραπάνω. Έτσι είναι».

 

«Ειλικρινά το πιστεύω αυτό... αυτή η μοτοσυκλέτα δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο από αυτό. Δεν υπάρχει πρόοδος... έχουμε τα ίδια εξαρτήματα όπως και στην αρχή της σεζόν».

 

«Πως να κάνεις πρόοδο; Δεν πάμε πουθενά... είναι σαν να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Είναι δύσκολο να είσαι χαρούμενος με μια ένατη θέση (σ.σ. στην Αυστρία)».

 

Όσο για τον αγώνα στην Αυστρία, ο Smith αποκάλυψε ότι η ομάδα του έβαλε παραπάνω καύσιμο στη μοτοσυκλέτα του, ενώ υπήρξαν και κάποια προβλήματα με τους Petrucci-Bradl που του στοίχισαν.

 

«Κάναμε μεγάλο λάθος στον υπολογισμό του καυσίμου και στο τέλος του αγώνα είχα πάνω από 10% καύσιμο ακόμα στη μοτοσυκλέτα».

 

«Επομένως η μοτοσυκλέτα μου ήταν πολύ αργή. Στην αρχή δυσκολεύτηκα κιόλας με το μαλακό μπροστινό ελαστικό και μετά ο Petrucci παραλίγο τρεις φορές, όταν του κλείδωσε το μπροστινό, να μας πάρει όλους μαζί του».

 

«Εκεί έχασα αρκετό χρόνο και μετά μπήκε στην πίστα ο Bradl (σ.σ. είχε δεχτεί ποινή ride through για άκυρη εκκίνηση) κι έμεινε μπροστά μου τρεις γύρους αγνοώντας τις μπλε σημαίες».

 

«Έχασα λοιπόν περισσότερο χρόνο. Απλά ήταν ένας από τους αγώνες όπου λίγα ήταν αυτά που μας πήγαν καλά».

Επόμενο άρθρο »

Στο «τέλειο» Brno ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Η ιστορία του Brno

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA