• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χωρίς ξεκούραση!
Στο Brno ο τραυματίας Aleix Espargaro
Νέα 18/08/2016 - 11:25

Ένας από τους οδηγούς της μεγάλης κατηγορίας - και όχι ο μόνος - που δεν θα ήθελε σ’ αυτό το χρονικό σημείο δυο απανωτούς αγώνες, είναι ο Aleix Espargaro.

 

Ο Ισπανός άσος της Suzuki αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα στην Αυστρία εξαιτίας του πόνου από τον τραυματισμό του στο χέρι νωρίτερα το Σ/Κ.

 

Και με το Brno να διεξάγεται αυτό το Σ/Κ, ο Aleix Espargaro δεν είχε παρά ελάχιστα 24ωρα για να ξεκουράσει το δεξί του χέρι.

 

«Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας για εμένα... δυστυχώς το χέρι με πονούσε πολύ και δεν μπορούσα να πιάσω το τιμόνι όταν έπεσε η απόδοση του ελαστικού και άρχισαν τα κουνήματα της μοτοσυκλέτας».

 

«Έτσι αναγκάστηκα να αποσυρθώ και αυτό είναι κάτι που ποτέ δεν μου αρέσει. Πραγματικά προσπάθησα πολύ και ήθελα να τερματίσω, αλλά ήταν αδύνατον».

 

«Πριν το Brno είχαμε μόλις λίγες ημέρες ξεκούρασης, αλλά προσπάθησα να αναρρώσω όσο το δυνατόν καλύτερα κι ελπίζω να είμαι σε καλή κατάσταση για το Σ/Κ».

 

Παρά τον τραυματισμό του, ο Aleix Espargaro είναι ικανοποιημένος με την πρόοδο που έκανε με τη μοτοσυκλέτα του στην Αυστρία και είναι αισιόδοξος για ένα καλό αποτέλεσμα στην Τσεχία.

 

«Το Brno είναι μια ωραία πίστα. Πέρυσι ο Maverick έκανε καλό αγώνα και φέτος το σύνολο είναι ακόμα καλύτερο κι έτσι είμαι σίγουρος ότι μπορούμε ένα καλό αποτέλεσμα».

 

«Στην Αυστρία κάναμε μερικές βελτιώσεις και βήματα μπροστά με τη μοτοσυκλέτα κι αυτό θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε στην Τσεχία».

Επόμενο άρθρο »

Η ιστορία του Brno

« Προηγούμενο άρθρο

Ύμνοι Lorenzo σε Dall’Igna!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA