• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austria: 14η pole για Zarco!
Στην πρώτη σειρά και οι Morbidelli-Luthi
Νέα 13/08/2016 - 17:39

Ο Johann Zarco κατάφερε να πάρει την 14η pole της καριέρας του και 2η φετινή του στην κατηγορία, δείχνοντας ικανός για μια ακόμη νίκη αύριο στον 10ο αγώνα της σεζόν.

 

Οπωσδήποτε όμως θα έχει να αντιμετωπίσει έναν εξίσου δυνατό Thomas Luthi. Και οι δυο τους έχουν δείξει από χτες ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση!

 

Σήμερα τόσο ο Γάλλος, όσο και ο Ελβετός Luthi είχε ο καθένας από δέκα γύρους στο 1:29! Ο Zarco πάντως παραλίγο να χάσει την pole από τον Morbidelli!

 

Ο νεαρός Ιταλός έκανε μόλις στον 5ο (από τους 23 συνολικά) γύρο του έναν εξαιρετικό χρόνο - 1:29.367 - που έκανε ακόμα και τον ίδιο τον Zarco να αναρωτηθεί αν θα μπορούσε να τον νικήσει!

 

Εν τέλει στην προτελευταία του έξοδο έκανε 1:29,260 ενώ στην τελευταία κατέβασε άλλα πέντε χιλιοστά του δευτερολέπτου για να εξασφαλίσει την pole.

 

Για τον Morbidelli αυτή η 2η θέση είναι η καλύτερη της καριέρας του! Από την άλλη την καλύτερή του φετινή θέση σε κατατακτήριες πήρε ο Schrotter!

 

Ο Γερμανός ήταν εντυπωσιακός στην πρώτη του έξοδο, όταν και έγραψε εφτά συνεχόμενους γύρους στο 1:29, χωρίς όμως να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και στη συνέχεια.

 

Την καλύτερή του θέση στην Moto2 - σε κατατακτήριες - πήρε και ο Alex Marquez χάρη σ’ έναν πάρα πολύ γρήγορο τελευταίο γύρο του! Ο Ισπανός μάλιστα είχε ακριβώς τον ίδιο χρόνο με τον Axel Pons!

 

Ωστόσο, όπως συμβαίνει σ’ αυτές τις περιπτώσεις, ο δεύτερος καλύτερος γύρος του Marquez ήταν καλύτερος από τον αντίστοιχο του Pons και πήρε αυτός την 5η θέση.

 

Τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα για τους δυο μεγαλύτερους αντιπάλους του Johann Zarco στη μάχη για τον Τίτλο.

 

Τόσο ο Sam Lowes, όσο και ο Alex Rins, δεν κατάφεραν να κάνουν καλούς χρόνους σήμερα και θα ξεκινήσουν από την 7η και 9η θέση αντίστοιχα.

Ειδικά ο Rins έδειχνε σε ανοδική πορεία, αλλά τελικά από την 3η θέση στα συνδυασμένα των ΕΔ έπεσε στην 9η. Και το χειρότερο και για τους δυο είναι ότι δεν έχουν και καλό ρυθμό.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Ήταν λάθος μου!

« Προηγούμενο άρθρο

Austria: Pole για Iannone!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA