• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austria Moto3: Παρθενική pole για Mir!
Καθυστέρησαν τον Binder κι έμεινε 2ος
Νέα 13/08/2016 - 15:01

Ανατροπή στην Moto3, με τον Joan Mir να γίνεται ο πρώτος που καταφέρνει να κερδίσει τον Brad Binder αν και ο τελευταίος στους δυο τελευταίους του γύρους συνάντησε κίνηση.

 

Έτσι ο Mir το εκμεταλλεύτηκε και με χρόνο στο 1:36.228 πήρε την πρώτη pole position της καριέρας του και την πρώτη pole position της Leopard Racing, της Πρωταθλήτριας ομάδας πέρυσι.

 

Ο Binder από την πλευρά του είχε πετύχει πολύ γρήγορα έναν πολύ καλό χρόνο στο 1:36.4 είδε όμως τον Mir να «κατεβαίνει» στο 1:36.2 λίγο πριν το τέλος.

 

Ο Ν. Αφρικανός αναμφίβολα είχε την ταχύτητα να πιάσει και να πάρει την pole από τον Mir, αλλά στους δυο τελευταίους γρήγορους γύρους του τον καθυστέρησαν.

 

Έτσι ο Binder έμεινε δεύτερος, ενώ μαζί τους στην πρώτη σειρά θα είναι και ο Enea Bastianini με τον Ιταλό να είναι η καλύτερη Honda.

 

Μια άλλη Honda εντυπωσίασε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή! Ήταν ο χαμένος όλο το προηγούμενο διάστημα Aron Canet, αυτός που στο τέλος πέτυχε κάτι εκπληκτικό!

 

Ο Ισπανός ήταν μόλις 27ος στα συνδυασμένα αποτελέσματα των ΕΔ1-2-3 με χρόνο 1:38.266. Στις κατατακτήριες όμως έγραψε 1:36.661 και σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση!

 

Μαζί του στη δεύτερη σειρά θα είναι ο Fabio Quartararo και η Mahindra του Pecco Bagnaia, με τον τελευταίο επίσης να βρίσκει κάτι πολύ καλό στον τελευταίο του γύρο.

 

Η πρώτη μοτοσυκλέτα της SKY VR46 ήταν αυτή του Nicolo Bulega στην 7η θέση, με τον Ιταλό να ανοίγει την τρίτη σειρά ενώ πλάι του θα πάρουν θέση οι Oettl και Di Giannantonio.

 

Ο Bendsneyder ήταν δυνατός αλλά στα τελευταία λεπτά δεν κατάφερε να κρατήσει μια θέση πιο ψηλά από την 10η, την ώρα που ο Romano Fenati συνεχίζει να δυσκολεύεται και ήταν μόλις 11ος.

 

Πλην του Ιταλού και ο Jorge Navarro - έχοντας τραυματισμό στο δεξί του πόδι - κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα παίρνοντας την 18η θέση που είναι η χειρότερη (και μάλιστα με διαφορά) θέση του σε κατατακτήριες.

 

Και οι δυο - Romano Fenati / Jorge Navarro - είναι οι βασικοί ανταγωνιστές του Brad Binder για τον Τίτλο, ο οποίος δείχνει ικανός να διευρύνει κι άλλο τη διαφορά του από αυτούς.

Επόμενο άρθρο »

Austria: Pole για Iannone!

« Προηγούμενο άρθρο

Austria Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA