• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austria Moto3: ΕΔ3
Πανίσχυρος Binder!
Νέα 13/08/2016 - 11:15

Μπορεί τόσο ο Joan Mir όσο και ο Fabio Quartararo να πλησίασαν στα 72 και 127χιλ το χρόνο του Binder σήμερα, ωστόσο ο Ν. Αφρικανός δείχνει πανίσχυρος στην Αυστρία!

 

Ο Binder πήρε και πάλι την πρώτη θέση σήμερα, αλλά εκεί που εντυπωσιάζει και δείχνει ανίκητος είναι σε ρυθμό αγώνα, με τον Brad να έχει εννέα γύρους στο 1:36 όταν όλοι οι υπόλοιποι μαζί είχαν πέντε!!

 

Η θερμοκρασία σήμερα ήταν σημαντικά ανεβασμένη και ο ήλιος - ειδικά προς το τέλος - βοήθησε στο να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο τα επίπεδα πρόσφυσης.

 

Σε αντίθεση με χτες, σήμερα είχαμε τέσσερεις οδηγούς που κατάφεραν να σπάσουν το 1:37 και να κρατήσουν το χρόνο τους καθώς και χτες ο Binder έκανε 1:36.5 αλλά ο γύρος του ακυρώθηκε.

 

Σήμερα ο Ν. Αφρικανός έκανε 1:36.548 (514 είχε χτες) ενώ στην παρέα των 36αρηδων ήταν και ο εντυπωσιακός Bo Bendsneyder! Ο Ολλανδός ήταν μόλις τρία δέκατα πιο αργός από τον ομόσταυλό του!

 

Εξίσου - αν όχι περισσότερο - εντυπωσιακός ήταν και ο Gabriel Rodrigo που πέτυχε τον 5ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Bulega που σχεδόν αθόρυβα σκαρφάλωσε στο τέλος στην 6η θέση.

 

Όλοι οι παραπάνω είναι αναβάτες της KTM που κυριάρχησε και σήμερα, με την πρώτη Honda να είναι αυτή του Enea Bastianini που ήταν έβδομος. Οι Locatelli, Di Giannantonio και Danilo έκλεισαν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Έβγαλε τον ώμο του ο Marquez (ανανέωση)

« Προηγούμενο άρθρο

Μένει με τον αρχιμηχανικό του ο Iannone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA