• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austria Moto2: ΕΔ2
«Αφεντικό» ο Luthi!
Νέα 12/08/2016 - 11:37

Ο Thomas Luthi ήταν αυτός που ξεχώρισε από τους αναβάτες της Moto2 στις ΕΔ2, όχι μόνο χάρη στον ένα γύρο αλλά και σε σταθερότητα.

 

Ο Ελβετός ήταν δυνατός σε όλη τη διάρκεια των ΕΔ2 και στα τελευταία λεπτά χρειάστηκε να παλέψει - έστω και για λίγο - με τον Johann Zarco για την 1η θέση.

 

Ο Luthi έσπασε πρώτος το φράγμα του 1:30 και γρήγορα τον μιμήθηκε ο Zarco, ο οποίος και του πήρε την πρώτη θέση λίγο πριν το τέλος.

 

Όμως η συνέχεια ανήκε στον Ελβετό άσο, ο οποίος έκανε πέντε γύρους στο 1:29 στην τελευταία του έξοδο και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης σε κανέναν!

 

Ούτε και στον Alex Rins, ο οποίος ήταν εμφανώς βελτιωμένος σε σχέση με το πρωί και ειδικά στα τελευταία λεπτά κατέβαζε χρόνο με κάθε έναν γύρο που ολοκλήρωνε!

 

Να σημειώσουμε ότι οι πέντε γύροι στο 1:29 που έκανε ο Luthi, ήταν ακριβώς όσους γύρους έκαναν όλοι οι αντίπαλοί του στις τρεις πίσω θέσεις.

 

Δυνατός στο τέλος ήταν και ο Franco Morbidelli, ο οποίος ανέβηκε στην 4η θέση επίσης με χρόνο στο 1:29 ενώ βελτίωσε πάνω από ένα δευτερόλεπτο τον πρωινό του χρόνο!

 

Η διαφορά των τεσσάρων πρώτων ήταν κάτω από τρία δέκατα, με τον Folger να κλείνει την πεντάδα μπροστά από τους Aegerter και Marquez που δείχνει ένα καλό πρόσωπο στην Αυστρία.

 

Ο Simone Corsi - ο μόνος που μπορεί να σπάσει την κυριαρχία των Kalex - είχε μια πτώση πολύ νωρίς, αλλά παρά το ότι απέμεναν 42λεπτά μέχρι το τέλος απ’ όταν έπεσε, εν τούτοις δεν κατάφερε να επιστρέψει στην πίστα και δεν έγραψε χρόνο!

Επόμενο άρθρο »

Έβγαλε τον ώμο του ο Marquez (ανανέωση)

« Προηγούμενο άρθρο

Μένει με τον αρχιμηχανικό του ο Iannone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA