• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austria MotoGP: ΕΔ2
Αντιστράφηκαν οι ρόλοι, οι Ducati μπροστά από Vinales
Νέα 12/08/2016 - 17:23

Το 1-2 έκανε η Ducati, με τον Andrea Dovizioso μπροστά από τον Andrea Iannone στα συνδυασμένα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας στην Αυστρία.

 

Ο Iannone έδειχνε δυνατός στο τέλος, με καινούργιο ελαστικό κι έκανε μια διαφορά έξι δεκάτων από τον Dovi, ο οποίος όμως απάντησε με έναν εντυπωσιακό γύρο!

 

Και οι δυο τους ήταν στο 1:23, οι μόνοι από τους 22 αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας για το GP της Αυστρίας (κάνει έκτακτη συμμετοχή ο Pirro).

 

Οι ρόλοι αντιστράφηκαν για τον Vinales, ο οποίος στις ΕΔ1 είχε πίσω του τις δυο εργοστασιακές Ducati ενώ τώρα ήταν μπροστά του. Η διαφορά του τρίτου Vinales από την κορυφή ήταν οχτώ δέκατα!

 

Ο Rossi ήταν η καλύτερη Yamaha της ημέρας, με τον Crutchlow να εκμεταλλεύεται την παρουσία του στις πρόσφατες δοκιμές στην πίστα και να είναι η καλύτερη Honda.

 

Ο Petrucci ακολούθησε, μπροστά από τον Hector Barbera, αφήνοντας μόλις στην όγδοη θέση τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Jorge Lorenzo.

 

Αρκετές οι δυσκολίες για τον Ισπανό, ο οποίος μπήκε στην πίστα και πάλι ήταν εκτός δεκάδας, ωστόσο μετά το πρώτο τέταρτο βελτιώθηκε κάπως αν και η διαφορά του από την κορυφή είναι1,3δ.

 

Ο Pirro κατάφερε να βάλει στη δεκάδα την τρίτη εργοστασιακή Desmosedici GP, μπροστά από τον Marquez που έμεινε δέκατος. Ο Ισπανός το πρωί ήταν έκτος ενώ η διαφορά του από τις Ducati ήταν πάνω από ένα δευτερόλεπτο.

 

Αυτό όμως που είναι σημαντικό να τονίσουμε, είναι ότι ούτε ο Lorenzo ούτε και ο Marquez φόρεσαν καινούργια ελαστικά στο τέλος για να κάνουν χρόνο.

 

Συνεχίζεται η καταστροφική εμφάνιση τόσο για τον Dani Pedrosa, όσο και για τον Bradley Smith.

 

Ο πρώτος έμεινε μόλις στην 19η θέση, ένα αποκαρδιωτικό αποτέλεσμα για τον βετεράνο αναβάτη, ενώ ο δεύτερος ήταν 17ος στα συνδυασμένα. 

Επόμενο άρθρο »

Κάταγμα για Espargaro

« Προηγούμενο άρθρο

Λύση στην επικοινωνία Ομάδων-Αναβατών

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα