• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απίστευτος Barbera!
Σήμερα δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε
Νέα 16/07/2016 - 22:29

Ο Hector Barbera πρέπει να είναι ο πιο χαρούμενος αναβάτης αυτή τη στιγμή στο paddock του MotoGP και της μεγάλης κατηγορίας ειδικότερα.

 

Ο Ισπανός άσος της Avintia κατάφερε - με μια μοτοσυκλέτα δυο ετών - να πάρει τη δεύτερη θέση πίσω από το μεγάλο φαβορί για την pole, τον Marc Marquez!

 

Ένα εκπληκτικό επίτευγμα αν αναλογιστεί κανείς ότι το πέτυχε με μοτοσυκλέτα του 2014, την ώρα που οι δυο Desmosedici του 2016 ήταν εκτός πεντάδας!

 

Ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα του Barbera σε κατατακτήριες δοκιμές στη μεγάλη κατηγορία. Την άλλη φορά που είχε ξεκινήσει από την πρώτη σειρά (3ος)  ήταν το 2012 στο Mugello.

 

Ο Barbera - δεν πρέπει να ξεχνάμε - είναι και η κορυφαία Ducati στη βαθμολογία και αύριο θα έχει την ευκαιρία να κλείσει το πρώτο μισό της σεζόν σ’ αυτή τη θέση!

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αυτό είναι το καλύτερό μου αποτέλεσμα στη MotoGP. Είμαστε σε μια πίστα που οι προσδοκίες ήταν ψηλές».

 

«Είναι απίστευτη αυτή η δεύτερη θέση και είναι ένας τρόπος να πω ευχαριστώ στην ομάδα και σε όλους που δουλεύουν σ’ αυτό το project».

 

«Νομίζω ότι σήμερα δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε κι ας έχουμε μια μοτοσυκλέτα που είναι δυο ετών».

 

«Δεν ξέρω αν θα βρέχει ή όχι αύριο, αυτό που ξέρω όμως είναι ότι θα βάλω τα δυνατά μου για να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Δεν χάθηκε κι ο κόσμος!

« Προηγούμενο άρθρο

Μεγάλη πρόοδος για Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα