• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δεν χάθηκε κι ο κόσμος!
Ακόμα κι αν δεν κερδίσουμε αύριο
Νέα 16/07/2016 - 23:54

Η έβδομη συνεχόμενη νίκη στο Sachsenrig δεν είναι αυτό που απασχολεί τον Marc Marquez, ο οποίος τονίζει ότι δεν θα χαθεί κι ο κόσμος αν δεν καταφέρει να κερδίσει αύριο!

 

Ο 23χρονος άσος της Repsol Honda συνέχισε πάντως το σερί των pole positions στην Γερμανική πίστα, φτάνοντας τις εφτά από το 2010!

 

Ο χρόνος του Ισπανού ήταν ανίκητος και άφησε τον δεύτερο - Hector Barbera - πίσω του με διαφορά τεσσάρων δεκάτων που είναι τεράστια για την μικρή πίστα του Sachsenring.

 

Οι μεγαλύτεροι αντίπαλοι για τον Marquez, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι κυρίως ο Valentino Rossi που θα ξεκινήσει τρίτος και ο Dani Pedrosa!

 

«Έκανα έναν καλό γύρο, αλλά για αύριο ο Valentino δεν είναι μακριά. Ίσως στον ένα γύρο να κάναμε τη διαφορά, αλλά σε ρυθμό αγώνα είμαστε κοντά».

 

«Επίσης και ο Dani δεν είναι μακριά από εμάς σε ρυθμό, παρά το ότι θα ξεκινήσει από τη δέκατη θέση».

 

«Αύριο δείχνει ότι θα κάνει κρύο και αυτό θα είναι καλύτερο για εμάς, διότι στις ζεστές συνθήκες δυσκολευόμαστε περισσότερο με τα ελαστικά».

 

«Έχουμε δει που μπορούμε να φτάσουμε. Δεν θα χαθεί κι ο κόσμος όμως αν δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε. Θα παλέψουμε το λιγότερο για το βάθρο».

 

Όταν του ζήτησαν να εξηγήσει τη μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην απόδοση του ίδιου και στην αντίστοιχη του Dani Pedrosa, ο Marc αποκρίθηκε:

 

«Ο Dani δεν είναι στα καλύτερά του και αυτό επειδή όταν δυσκολεύεσαι με τη μοτοσυκλέτα και τα αποτελέσματα δεν έρχονται, δεν είναι εύκολο να διατηρείς το κίνητρό σου».

 

«Δυσκολεύομαι κι εγώ περισσότερο από τις άλλες σεζόν και ίσως είμαι πιο προσεχτικός στην οδήγησή μου, αλλά και επιθετικός την ίδια στιγμή για να πηγαίνω γρήγορα».

 

«Αυτό, μαζί με το έξτρα κίνητρο που έχεις όταν προηγείσαι στο βαθμολογικό πίνακα, κάνουν τη διαφορά».

 

«Στις κατατακτήριες η διαφορά μας ήταν μεγάλη, αλλά στις ΕΔ4 ήταν μόνο ένα χιλιοστό! Είναι γρήγορος λοιπόν, απλά δυσκολεύεται πολύ φέτος».

 

Θυμίζουμε τις επανειλημμένες δηλώσεις του Dani Pedrosa αναφορικά με το γεγονός ότι η RC213V στήνεται κυρίως με γνώμονα τον Marquez και γι’ αυτό ο ίδιος δεν μπορεί να την οδηγήσει.

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring MotoGP: Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Απίστευτος Barbera!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα