• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Moto2: ΚΑΤ
Με αυτοπεποίθηση την pole ο Nakagami!
Νέα 16/07/2016 - 18:01

O Takaaki Nakagami επιβεβαίωσε ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, κατορθώνοντας να πάρει την πρώτη pole position για το 2016!

 

Ο Ιάπωνας άφησε το καλό για το τέλος, όταν με την καρώ σημαία να έχει πέσει, πέρασε τη γραμμή τερματισμού και σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:24,274!

 

Αυτό ήταν αρκετό για να πάρει την 4η pole της καριέρας του και παράλληλα να τη στερήσει από τον Zarco, ο οποίος σήμερα έχει τα γενέθλιά του!

 

Ο Nakagami έδειξε φοβερή αυτοπεποίθηση και μένει να καταφέρει να τη μεταφέρει και στον αυριανό αγώνα για να «ταράξει» τα νερά στη μεσαία κατηγορία.

 

Στην πρώτη σειρά μαζί με τον Ιάπωνα και τον Zarco θα είναι ο Alex Rins, που θα είναι κοντά στον δεύτερο με τον οποίο μοιράζονται την πρώτη θέση στη βαθμολογία.

 

Ο Corsi πίεσε την Speed Up και κατάφερε να ανέβει ως την τέταρτη θέση σε μια δυνατή περίοδο με τους 18 πρώτους να είναι σε απόσταση 1δ από την pole!

 

Πέμπτος είναι ο Franco Morbidelli, μπροστά από τον καλύτερο εκπρόσωπο της Γερμανίας, τον Sandro Cortese που κλείνει τη δεύτερη σειρά.

 

Καλές κατατακτήριες για τον Baldassarri που θα ξεκινήσει τον αγώνα από την 7η θέση, μπροστά από τον Alex Marquez που προχτές ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του με την Estrella Galicia.

 

Ο Schrotter ήταν ο δεύτερος Γερμανός που εξασφάλισε θέση στην πρώτη δεκάδα, την ώρα που οι δυσκολίες ήταν πολλές για τον Lowes.

 

Ο τρίτος στη βαθμολογία Βρετανός θα προσπαθήσει να μην χάσει πολύ έδαφος από τους Zarco-Rins, καθώς θα ξεκινάει τον αγώνα από την 10η μόλις θέση.

 

Ο Luthi θα μπορούσε να κάνει κάτι καλό, αλλά αντιμετώπισε προβλήματα με τη μοτοσυκλέτα του κι έμεινε στην 12η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Αν κάνει κρύο αύριο;

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: Η pole στον Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA