• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring: Η pole στον Marquez!
1η σειρά ο Rossi, έκπληξη ο Barbera, 2 πτώσεις για Lorenzo
Νέα 16/07/2016 - 17:42

Την ώρα που ο Jorge Lorenzo έπεφτε δυο φορές σε διάστημα μερικών λεπτών - κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει ο Ισπανός - ο Marquez έπαιρνε την 7η συνεχόμενη pole position του!

 

Η 7η συνεχόμενη pole στην πίστα του Sachsenring, με τον 23χρονο αναβάτη της Honda να θέλει να κάνει εφτά και τις νίκες του στην Γερμανική πίστα τα τελευταία ισάριθμα χρόνια!

 

Βέβαια, όπως τόνισε στις δηλώσεις του, θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσει το εμπόδιο του Valentino Rossi αλλά και του καιρού, τον οποίο συμπεριέλαβε στους αντιπάλους του!

 

Από την άλλη η απογοήτευση είναι τεράστια στο γκαράζ του Lorenzo. Για πρώτη φορά στην καριέρα του πέρασε από τις ΚΑΤ1, αλλά το έκανε με επιτυχία.

 

Δεν απέφυγε την πτώση ούτε εκεί, αλλά τουλάχιστον είχε προλάβει να κάνει ένα χρόνο που του έδωσε το δικαίωμα να συμμετάσχει στις ΚΑΤ2, μαζί με τον Petrucci.

 

Στο δεύτερο σκέλος των κατατακτηρίων όμως έπεσε δυο φορές (!) κι έμεινε στην 11η θέση που είναι από τις χειρότερές του στη μεγάλη κατηγορία.

 

Ο Lorenzo έπεσε στην 1, εκεί όπου την ίδια μοίρα είχε και ο Andrea Iannone. Χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, ο Marquez πήρε την pole position.

 

Μάλιστα η διαφορά του από τον δεύτερο ήταν τεράστια, για τα δεδομένα της μικρής πίστας του Sachsenring, αφήνοντάς τον τέσσερα δέκατα!

 

Πάντως αυτό ουδόλως απασχολεί τον Hector Barbera που πήρε τη δεύτερη θέση και την πανηγύρισε δεόντως!

 

Ο Ισπανός - πάνω σε μια μοτοσυκλέτα δυο ετών - κέρδισε όλους τους αντιπάλους του πλην του Marquez, ακολουθώντας πρώτα τον Ισπανό και μετά τον Iannone στους γρήγορους γύρους του.

 

Είναι το καλύτερο αποτέλεσμα που παίρνει ο Hector Barbera σε κατατακτήριες δοκιμές της μεγάλης κατηγορίας!

 

Αυτός που ολοκληρώνει την πρώτη σειρά είναι ο «τυχερός» Valentino Rossi. Ο Ιταλός έμπλεξε σε κίνηση στο τέλος και δεν κατάφερε να βελτιωθεί με το 2ο ελαστικό.

 

Το θετικό πάντως είναι ότι νοιώθει καλύτερα πάνω στη μοτοσυκλέτα και, όπως τόνισε, θα μπορούσε να κατεβάσει άλλα δυο δέκατα από το χρόνο του και να πάρει τη 2η θέση, αν δεν συναντούσε κίνηση.

 

Ο καιρός πάντως εξακολουθεί να είναι ο πιο απρόβλεπτος παράγοντας για την αυριανή ημέρα, καθώς υπάρχει περίπτωση ο αγώνας να γίνει με βροχή.

 

Τη δεύτερη σειρά αποτελούν οι Danilo Petrucci, Pol Espargaro και Maverick Vinales, με τον τελευταίο να περίμενε κάτι καλύτερο σήμερα.

 

Οι εργοστασιακές Ducati έμειναν χαμηλά, μόλις στην τρίτη σειρά του σχηματισμού εκκίνησης, με τον Dovi 7ο και τον Iannone 9ο. Ανάμεσά τους ο Aleix Espargaro.

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Moto2: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring Moto3: Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA