• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Αν κάνει κρύο αύριο;
Τότε θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα!
Νέα 16/07/2016 - 19:37

Ο Valentino Rossi τόνισε στις δηλώσεις του ότι αν αύριο η θερμοκρασία επιστρέψει στα επίπεδα της Παρασκευής, τότε θα έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα!

 

Θυμίζουμε ότι όλες οι Yamaha είχαν θέμα την Παρασκευή με το πολύ κρύο, καθώς καμμία μπλε μοτοσυκλέτα δεν ήταν στην πρώτη δεκάδα, κάτι το πρωτόγνωρο.

 

Από τους 19 βαθμούς στην άσφαλτο την Παρασκευή, έφτασε η θερμοκρασία στους 40 σήμερα και η κατάσταση βελτιώθηκε αισθητά για τις M1.

 

Έτσι ο Rossi κατάφερε - αν και με κίνηση στην πίστα - να πάρει την τρίτη θέση στον αυριανό σχηματισμό εκκίνησης και περιμένει να δει τον καιρό αύριο.

 

Όταν τον ρώτησαν αν θα είναι σε θέση αύριο να παλέψει με τον Marquez για τη νίκη, ο Ιταλός θρύλος αποκρίθηκε:

 

«Υπό κανονικές συνθήκες, ναι, είμαστε ανταγωνιστικοί και μπορούμε να κάνουμε καλό αγώνα. Ο Marquez είναι λίγο πιο γρήγορος όμως και θα είναι δύσκολο».

 

«Τώρα όμως το μεγαλύτερο ερωτηματικό για όλους είναι ο καιρός και αυτό επειδή όλοι λένε ότι θα είναι περίπου όπως ο χτεσινός».

 

«Ειλικρινά τώρα, αν κάνει κρύο τότε θα έχουμε μεγάλο, πολύ μεγάλο πρόβλημα διότι δύσκολα θα μπορέσουμε να οδηγήσουμε τη μοτοσυκλέτα».

 

«Και στο βρεγμένο θα είναι μεγάλο το ερωτηματικό, διότι θα ξεκινήσουμε από το μηδέν και δεν ξέρουμε αν θα είμαστε ανταγωνιστικοί».

 

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι η πρόοδος που σημείωσε σήμερα δεν οφειλόταν μόνο στα ανεβασμένα επίπεδα της θερμοκρασίας.

 

«Δεν είναι και η καλύτερη πίστα για εμάς, μιας και η μοτοσυκλέτα μας θέλει λίγο περισσότερο χώρο για να πάρει τις στροφές».

 

«Αλλά χτες ήταν καλό το ότι είχαμε το πρόβλημα και είδαμε προς τα που έπρεπε να κατευθυνθούμε για να προσπαθήσουμε να λύσουμε την αίσθηση με το μπροστινό».

 

«Το ξέρουμε άλλωστε ότι όταν το μπροστινό δεν δουλεύει αυτό είναι καταστροφή για εμάς. Είδα όμως και κάτι που δεν μου άρεσε στη μοτοσυκλέτα».

 

«Σήμερα κάναμε τις σωστές κινήσεις. Δεν ήταν μόνο η θερμοκρασία που μας βοήθησε».

 

Τα προβλήματα της Μ1 με τη χαμηλότερη θερμοκρασία, όπως αποκάλυψε ο Rossi, έχουν να κάνουν και με τα ελαστικά της Michelin.

 

«Νομίζω ότι το θέμα μας είναι ότι το μαλακό είναι ακόμα λίγο σκληρό. Ειδικά όταν κάνει κρύο δεν μπορούμε να το ζεστάνουμε και δεν δουλεύει».

 

«Θεωρώ ότι με ένα λίγο πιο μαλακό ελαστικό, η μοτοσυκλέτα μας θα είναι οκ και στο κρύο».

Επόμενο άρθρο »

Τον ίδιο χρόνο με τον Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring Moto2: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA