• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Moto3: Κατατακτήριες
2η συνεχόμενη pole για Bastianini, μεγάλη ολιγωρία των κριτών
Νέα 16/07/2016 - 15:20

Η pole position - για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα - πήγε στον Enea Bastianini, αλλά ήταν οι κριτές αυτοί που έκαναν αρνητική εντύπωση στις κατατακτήριες δοκιμές.

 

Περίπου 12 λεπτά αφότου άρχισε το 40λεπτο, η μοτοσυκλέτα του Danny Webb άρχισε να βγάζει καπνούς στην 4 και έχανε λάδια.

 

Οι κριτές δεν το είδαν (!) και η δράση συνεχίστηκε με αποτέλεσμα να έχουμε απανωτές πτώσεις στο σημείο, με πρώτο τον Martin και τους Fenati-Antonelli ν’ ακολουθούν.

 

Δυστυχώς από την ολιγωρία των κριτών ο Antonelli έσπασε την αριστερή του κλείδα και χάνει τον αυριανό αγώνα.

 

Μετά την κόκκινη σημαία - που άργησε να βγει - οι οδηγοί είχαν 25 λεπτά στη διάθεσή τους για το τέλος των κατατακτηρίων.

 

Ο Bastianini θα προσπαθήσει αύριο από την pole position να σπάσει την αρνητική παράδοση που θέλει τους 13 προηγούμενους polemen να μην κερδίζουν τον αγώνα!

 

Μαζί του θα είναι ο Locatelli που έβαλε για πρώτη φορά φέτος την ΚΤΜ της Leopard Racing στην πρώτη σειρά!

 

Ο Aron Canet ξεπέρασε το άσχημο χτεσινό ξεκίνημα και την πτώση και στις κατατακτήριες ανέβηκε στην 3η θέση, που είναι η καλύτερή του σε κατατακτήριες (ήταν 3ος και στο Le Mans).

 

Το καλύτερό του αποτέλεσμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πέτυχε ο Bo Bendsneyder, που πήρε την 4η θέση σήμερα.

 

16χιλ πίσω του ο Jorge Navarro που παρά τον τραυματισμό του ήταν δυνατός στον ένα γύρο. Το ζητούμενο για τον Ισπανό είναι να αντέξει και στους 27 αυριανούς γύρους.

 

Ο Binder θα προσπαθήσει να διευρύνει τη διαφορά του από τους διώκτες του ξεκινώντας από την τελευταία θέση της δεύτερης σειράς (6ος).

 

Η τέταρτη Honda στην εφτάδα είναι αυτή του Jules Danilo, μαζί με τον οποίο στην τρίτη σειρά θα πάρουν θέση αύριο οι John McPhee και Hiroki Ono.

 

Στη μάχη για την καλύτερη εργοστασιακή Mahidra νικητής, - με διαφορά μόλις 64χιλ - αναδείχθηκε ο Martin που πήρε τη δέκατη θέση.

 

Καλύτερη Mahindra πάντως ήταν αυτή του John Mcphee που τυπικά αγωνίζεται με Peugeot, αλλά επί της ουσίας πρόκειται για μοτοσυκλέτα του Ινδού κατασκευαστή.

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring: Η pole στον Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA