• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LAVERTY: “Δεν έχω αποκλείσει την GP2”
Ο διεκδικητής του τίτλου στα Supersport 600, σκέφτεται την επιστροφή του στα paddock των Grand Prix.
Νέα 12/08/2009 - 09:08

O Eugene Laverty, που διεκδικεί τον τίτλο στα Supersport 600, αποκάλυψε ότι σκέφτεται ενδεχόμενη επιστροφή στα paddock των MotoGP, για να αγωνιστεί στην κατηγορία GP2, αν φυσικά παρουσιαστεί η κατάλληλη ευκαιρία.

 

Ο Laverty για δύο χρόνια αγωνίστηκε με όχι ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα στα 250cc, και έπειτα μεταπήδησε στα Supersport, το 2009, όπου πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία. Ο Ιρλανδός βρίσκεται αυτή τη στιγμή 17 βαθμούς πίσω από τον εργοστασιακό αναβάτη της Yamaha Cal Crutchlow, έχοντας ήδη τρεις νίκες.

 

Αναφερόμενος στα μελλοντικά του σχέδια ο Laverty δήλωσε: "H αρχική μου πρόθεση ήταν να μεταβώ στο Πρωτάθλημα World Supersport και να αποδείξω ότι είμαι ικανός να νικήσω αγώνες. Μετά από αυτό, θέλω να επιστρέψω στα GP με ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Μέχρι τώρα, το μισό σχέδιο έχει υλοποιηθεί. Περιμένω μια ικανοποιητική πρόταση για την επόμενη χρονιά, αλλά είμαι διατεθειμένος να περιμένω μέχρι το 2011 για κάτι πραγματικά καλό."

 

"Αυτό που ένας άνθρωπος θέλει στη ζωή του είναι να δέχεται το σεβασμό που του αναλογεί. Γι' αυτό επιθυμώ να επιστρέψω, όχι όμως με πρώτη ευκαιρία που θα μου παρουσιαστεί, αλλά μόνο αν υπάρξει κάποια πραγματικά ενδιαφέρουσα προσφορά."

 

Ο Laverty βρίσκεται επίσης σε συζητήσεις με την ομάδα Parkalgar Honda για το 2010. Μια πιθανή επιλογή θα ήταν να συνεχίσει με την ομάδα στα WSBK, έχοντας εξασφαλισμένη θέση στα WSS, για μια ακόμα χρονιά αν η μετάβαση στα Superbike, δεν πραγματοποιηθεί τελικά. Επίσης, φήμες τον φέρνουν στη θέση του Cal Crutchlow, στην εργοστασιακή ομάδα της Yamaha.

Επόμενο άρθρο »

DUCATI: Σενάρια για LORENZO

« Προηγούμενο άρθρο

SMITH: Το 2010 στη Moto2 με την ομάδα του Αspar Martinez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα