• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DUCATI: Σενάρια για LORENZO
Τα προβλήματα υγείας του Stoner κάνουν την Ducati να κοιτάζει προς το μέρος του Ισπανού...
Νέα 12/08/2009 - 09:10
Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο Casey Stoner έχουν βάλει σε σκέψεις της Ducati η οποία έχει αρχίσει να ψάχνει για τον αντικαταστάτη του σε περίπτωση που ο Αυστραλός αποφασίσει να αποχωρήσει από τη δράση.

Τα σενάρια που κυκλοφορούν στην «πιάτσα» για το μέλλον του ποικίλλουν και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι η καριέρα του 24χρονου αναβάτη θα έχει την ίδια πρόωρη κατάληξη όπως στις περιπτώσεις των Πρωταθλητών του παρελθόντος Freddie Spencer, Alex Criville και Μanuel Poggiali.

Αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά η ισπανική εφημερίδα As η οποία αναφέρει πως η ιταλική ομάδα έχει θέσει ως βασικό της στόχο να εντάξει στο δυναμικό της τον 22χρονο αναβάτη.

Μάλιστα το έντονο ενδιαφέρον της Ducati επιβεβαιώνει και άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του Lorenzo.

Ο ταλαντούχος αναβάτης είναι το πιο hot όνομα στο «παζάρι» των MotoGP μιας και το συμβόλαιό του με τη Yamaha λήγει στα τέλη της τρέχουσας σεζόν.

Η Honda του έχει καταθέσει επίσημη πρόταση η οποία είναι σημαντικά μεγαλύτερη από αυτήν της Yamaha, ενώ γι' αυτόν ενδιαφέρεται έντονα και η Suzuki. Ο ίδιος πάντως σε πρόσφατη συνέντευξή του τόνισε πως «...προσωπικά θα μου άρεσε να μείνω στη Yamaha».

Η υπόθεση πάντως παραμένει ανοιχτή και δεν πρόκειται να κλείσει άμεσα καθώς σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του Marcos Hirsch «...ακολουθεί περίοδος σκέψης. Μην περιμένετε ανακοινώσεις πριν το Σεπτέμβριο».

Επόμενο άρθρο »

Aπό το BRNO ισχύουν νέοι κανονισμοί για τους κινητήρες

« Προηγούμενο άρθρο

LAVERTY: “Δεν έχω αποκλείσει την GP2”

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα