• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SMITH: Το 2010 στη Moto2 με την ομάδα του Αspar Martinez
Η μεγάλη ελπίδα των Βρετανών θα περάσει του χρόνου στη νέα κατηγορία...
Νέα 12/08/2009 - 09:02
Το πέρασμά του στην νεοσύστατη κατηγορία Moto2 ανακοίνωσε ο Brandley Smith. Ο 18χρονος αναβάτης θα ανέβει κατηγορία το 2010 οδηγώντας για την ομάδα του Aspar Martinez, με την οποία τρέχει φέτος στα 125cc.

H Moto2 είναι η κατηγορία που θα αντικαταστήσει τα 2χρονα 250άρια και στην οποία θα τρέχουν μοτοσυκλέτες που θα «φορούν» τον ενιαίο 600άρι τετρακύλινδρο σε σειρά κινητήρα που θα παρέχει στις ομάδες η Honda.

«Έχω ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τον Aspar Martinez ώστε το 2010 να τρέξω με την ομάδα του στην Moto2. Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό σχετικά με το μέλλον μου, αλλά αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι θέλω να συνεχίσω με τον Martinez γιατί έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτόν και στις δυνατότητες της ομάδας του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πιτσιρικάς. Ο Smith αποτελεί τη μεγαλύτερη ελπίδα των Βρετανών που έχουν πολλά χρόνια να δουν έναν συμπατριώτη τους να στέφεται Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Για την ιστορία, ο τελευταίος Βρετανός που κατέκτησε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν ο αείμνηστος Barry Sheene το 1977 στα 500cc (o δεύτερος συνεχόμενος τίτλος του).

Επόμενο άρθρο »

LAVERTY: “Δεν έχω αποκλείσει την GP2”

« Προηγούμενο άρθρο

Τρέχει στο Brno o DE PUNIET

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα