• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τρέχει στο Brno o DE PUNIET
Με τη βοήθεια της Clinica Mobile ο Γάλλος αναβάτης της LCR Honda θα έχει αναρρώσει από τον πρόσφατο τραυματισμό του...
Νέα 12/08/2009 - 08:56
Κανονικά θα αγωνιστεί ο Randy de Puniet στον αγώνα του Brno. O Γάλλος αναβάτης της LCR Honda που στις αρχές Αυγούστου έσπασε τον αριστερό του αστράγαλο κατά τη διάρκεια προπόνησης motocross, έχει αναρρώσει χάρη στο ειδικό πρόγραμμα που ακολούθησε υπό τη στενή παρακολούθηση του ιατρικού επιτελείου της Clinica Mobile και θα πάρει κανονικά μέρος στο GP της Τσεχίας.

«Μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκα το ηθικό μου ήταν πολύ χαμηλά και πίστεψα ότι δεν θα έτρεχα στο Brno. Όμως με τη βοήθεια της Clinica Mobile το πρόγραμμα αποθεραπείας πήγε πολύ καλά. Ο αστράγαλος κινείται κανονικά και έχει ανακτήσει τις δυνάμεις του. Το Brno είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες και τα πολύ καλά αποτελέσματα που έχουμε πάρει μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα μας βοηθούν να συνεχίσουμε τη δουλειά μας», δήλωσε ο 28χρονος αναβάτης.

Στο Brno ο De Puniet έχει μια νίκη (2003, στα 250cc) και μια δεύτερη θέση (2004, στα 250cc). Το καλύτερο αποτέλεσμα που έχει πάρει στη συγκεκριμένη πίστα αγωνιζόμενος στη μεγάλη κατηγορία είναι η όγδοη θέση το 2007.

Επόμενο άρθρο »

SMITH: Το 2010 στη Moto2 με την ομάδα του Αspar Martinez

« Προηγούμενο άρθρο

ASPAR: Προσπάθεια αποτροπής της συνεργασίας Bautista – Suzuki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα