• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ASPAR: Προσπάθεια αποτροπής της συνεργασίας Bautista – Suzuki
Μπέρδεμα σχετικά με το μέλλον του νεαρού Ισπανού.
Νέα 12/08/2009 - 08:42

Ο Jorge Martinez, αφεντικό της ομάδας Aspar, κάλεσε μια έκτακτη συνάντηση με το manager του Alvaro Bautista, για να συζητήσουν το που θα συνεχίσει ο πρώην Πρωταθλητής των 125cc. Η συνάντηση πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα paddock του Brno, και λέγεται ότι ο Martinez θα προσπαθήσει για τελευταία φορά να πείσει την πλευρά του Bautista, να συνεργαστεί με την ομάδα Aspar MotoGP, οδηγώντας τη Ducati που άφησε ο Sete Gibernau, για το Πρωτάθλημα του 2010.

 

Τα προβλήματα ξεκινούν διότι ο Bautista έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας με τη Suzuki το προηγούμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, και δεν επιθυμεί να καλύψει την ποινή που προβλέπεται για αθέτηση του προσύμφωνου αυτού. Συνεπώς, όλα δείχουν ότι ο Ισπανός θα βρίσκεται στην ομάδα της Suzuki, την επόμενη χρονιά. Η επιλογή του επίσης σχετίζεται και με το ότι προτιμάει να συνεργαστεί απευθείας με μια εργοστασιακή ομάδα. Για να απαντήσει σε αυτό το δέλεαρ, ο Aspar μπορεί να προσφέρει συμβόλαιο απευθείας με την Ducati, αλλά συνεργασία με τη δορυφορική ομάδα Aspar. Ο Bautista θα έχει εγγυημένη υποστήριξη από την Ducati Corse, καθώς και την επιλογή να μεταβεί στην εργοστασιακή ομάδα, αν τα αποτελέσματά του ικανοποιήσουν.

 

Βεβαίως, με τόσους αναβάτες να προβληματίζονται ήδη πάνω στη Desmosedici, ο Bautista μάλλον δε θα θέλει να ρισκάρει, οδηγώντας τη δύσκολη Ιταλική μοτοσυκλέτα. Άλλωστε στο παρελθόν έχει ήδη αρνηθεί να οδηγήσει για τη Ducati.

 

Όποια και να είναι πάντως η απόφαση του Bautista, η ομάδα Aspar θα ανακοινώσει τον αναβάτη της για τα ΜotoGP, αυτό το σαββατοκύριακο. Ο Jorge Martinez δήλωσε στη Marca ότι θα ανακοινώσει επίσημα τον αναβάτη είτε την Πέμπτη, είτε την Παρασκευή.

Επόμενο άρθρο »

Τρέχει στο Brno o DE PUNIET

« Προηγούμενο άρθρο

HAYDEN: Job Interview

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα