• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
HAYDEN: Job Interview
Ο Αμερικάνος καλείται να αποδείξει ότι αξίζει θέση στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati.
Νέα 11/08/2009 - 10:45

Με τον Casey Stoner εκτός μάχης, ο Nicky Hayden θα τρέξει μαζί με τον Mika Kallio, σε μια “συνέντευξη εργασίας” τριών αγώνων για τη δεύτερη εργοστασιακή μοτοσυκλέτα της Ducati, εν όψει του Πρωταθλήματος του 2010.

 

Ο Hayden είχε σαν καλύτερο φετινό αποτέλεσμα μια πέμπτη θέση, και βρίσκεται μόλις 13 βαθμούς πίσω από τον εντυπωσιακό rookie, Μika Kallio. O Φινλανδός έχει δύο όγδοες θέσεις φέτος, αλλά βρέθηκε αρκετές φορές να μάχεται για είσοδο στην εξάδα, με τη δορυφορική Ducati.

 

Η Ducati έχει πει ότι επιθυμεί να ότι θέλει να κρατήσει στο δυναμικό της τόσο τον Ηayden όσο και τον Kallio για το 2010, αλλά ο νεαρός Φινλανδός σίγουρα θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στην εργοστασιακή ομάδα. Από την πλευρά του ο Hayden θα προσπαθήσει να δικαιώσει την παρουσία του στην εργοστασιακή ομάδα, και να αναλάβει το ρόλο του Stoner σαν πρώτος αναβάτης.

 

“Ανυπομονώ να επιστρέψω στην πίστα και να πραγματοποιήσω αποτελέσματα που θα χαρoποιήσουν την ομάδα μου. Ελπίζω ο Casey να αναρρώσει και να επιστρέψει σύντομα, διότι όλοι γνωρίζουμε πόσο γρήγορος είναι, όταν αγωνίζεται υγιής. Στο μεταξύ πρέπει να προσπαθήσω να σημειώσω πρόοδο, κάνοντας της απουσία του Casey λιγότερο επώδυνη” δήλωσε ο Αμερικάνος.

 

Ο Hayden, Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2006, έχασε τον περσινό αγώνα του Brno εξ αιτίας τραυματισμού που αντιμετώπισε, συμμετέχοντας στα X Games. “Πέρσι δεν έτρεξα στο Brno, λόγω τραυματισμού, αλλά είναι μια καταπληκτική πίστα, με φρέσκια άσφαλτο, οπότε περιμένω να είναι σε καλή κατάσταση, και χωρίς λακκούβες και σαμαράκια”, ολοκλήρωσε ο Hayden.

Επόμενο άρθρο »

ASPAR: Προσπάθεια αποτροπής της συνεργασίας Bautista – Suzuki

« Προηγούμενο άρθρο

PEDROSA: Σε καλή φυσική κατάσταση, για πρώτη φορά φέτος.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα