• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PEDROSA: Σε καλή φυσική κατάσταση, για πρώτη φορά φέτος.
O Ισπανός σε άριστη φόρμα εν όψει του αγώνα στο Brno.
Νέα 11/08/2009 - 10:06

Ο Dani Pedrosa θα αγωνιστεί Grand Prix του Brno αυτό το σαββατοκύριακο, χωρίς να αντιμετωπίζει σωματικό πόνο, για πρώτη φορά φέτος. Ο Ισπανός αντιμετώπισε μέσα στη χρονιά συνεχόμενους τραυματισμούς που δεν τον άφησαν να αποδώσει όπως θα επιθυμούσε ενώ, έφτασε να αμφισβητείται και η θέση του στην ομάδα της Repsol Honda.

 

Παρόλα αυτά ο Pedrosa άντεξε στον πόνο, κατά τους δέκα πρώτους αγώνες του Πρωταθλήματος και μάλιστα πήρε και μια εντυπωσιακή νίκη στη Laguna Seca. Η σύντομη θερινή διακοπή έδωσε την ευκαιρία στον Ισπανό για πλήρη αποκατάσταση και ενδυνάμωση, με σκοπό να επιστρέψει ανταγωνιστικός.

 

“Ήταν μια σύντομη διακοπή, αλλά αρκετή για να χτίσω τη φυσική μου κατάσταση και να επανέλθω σε πλήρη φόρμα. Αισθάνομαι δυνατός για το δεύτερο μισό του Πρωταλήματος και ανυπομονώ να ανέβω στη μοτοσυκλέτα και να παλέψω για την κορυφή”, δήλωσε ο Dani.

 

“Είναι πολύ σημαντικό να μπορώ να οδηγήσω τη μοτοσυκλέτα συγκεντρωμένος και απαλλαγμένος από πόνους. Το Brno είναι μια πίστα που μου αρέσει πολύ. Είναι τεχνική και απαιτητική. Επίσης ο καιρός είναι συνήθως καλός, οπότε αυτό θα αποτελέσει μια ευχάριστη αλλαγή.”

 

Οι τελευταίες δοκιμές θα μας επιτρέψουν να αξιολογήσουμε τον καινούριο κινητήρα και το αναθεωρημένο πλαίσιο, που έχουμε αρχίσει να χρησιμοποιούμε από τους προηγούμενους αγώνες. Νιώθω δυνατός και έτοιμος για αυτό τον αγώνα, και πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να αποδώσει καλά.”

 

Ο Pedrosa, που πραγματοποίησε μια αμφιλεγόμενη αλλαγή από Michelin σε Bridgestone ελαστικά, μετά τον περσινό αγώνα του Brno, θα ξεκινήσει αυτό το σαββατοκύριακο όντας τέταρτος στο Πρωτάθλημα, αλλά αναμένεται να καλύψει έδαφος λόγω της απουσίας του Casey Stoner.

Επόμενο άρθρο »

HAYDEN: Job Interview

« Προηγούμενο άρθρο

DOVIZIOSO: Με φόρα μετά το Donington.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα