• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DOVIZIOSO: Με φόρα μετά το Donington.
Ο Ιταλός πηγαίνει στην Τσεχία γεμάτος αυτοπεποίθηση, από τη νίκη του στον τελευταίο αγώνα.
Νέα 11/08/2009 - 10:04

Μετά την παρθενική του νίκη στα MotoGP, στο Donington Park, και τις καλοκαιρινές διακοπές, ο Andrea Dovizioso επιστρέφει σε δράση με πολύ ανεβασμένη ψυχολογία. Ο Ιταλός θριάμβευσε σε γλιστερές συνθήκες στο Βρετανικό Grand Prix, και ο επόμενος στόχος του είναι να επαναλάβει την ίδια επίδοση στο στεγνό.

 

“Είμαι σίγουρος ότι εγώ και η ομάδα μου φτάνουμε στο Brno με πολύ θετική διάθεση, χάρις στη νίκη μου στο Donington Park,” δήλωσε ο Dovizioso. “Έχω σοβαρό κίνητρο, και πραγματικά ανυπομονώ για τον αγώνα, καθώς και για τις δοκιμές που θα είναι πολύ χρήσιμες για εμάς.”

 

“Πέρασε τις δύο εβδομάδες των διακοπών στην παραλία, όχι μακριά από το σπίτι μου και κατάφερα να χαλαρώσω, να περάσω χρόνο με τους φίλους μου και να γυμναστώ για αυτόν τον αγώνα, διότι το Brno είναι μια δύσκολη και απαιτητική σωματικά πίστα. Πρόκειται για έναν γρήγορο αγώνα και πιστεύω ότι το σύνολό μας μπορεί να αποδώσει καλά – ειδικά αν εκμεταλλευτούμε τη δύναμη του κινητήρα μας.”

 

“Υπάρχουν πολλές παρατεταμένες στροφές που είναι πολύ απαιτητικές και χρειάζεται αμέσως να προσαρμόσεις το οδηγικό σου στυλ στα χαρακτηριστικά της πίστας. Μου αρέσει η φύση αυτού του αγώνα και επίσης, η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι θεατές είναι πολύ ιδιαίτερη”, ολοκλήρωσε ο αναβάτης της Repsol Honda.

 

Ο Dovizioso θα ξεκινήσει τον αγώνα από την έκτη θέση του Πρωταθλήματος, εννιά βαθμούς πίσω από τον Colin Edwards με τη δορυφορική Yamaha.

Επόμενο άρθρο »

PEDROSA: Σε καλή φυσική κατάσταση, για πρώτη φορά φέτος.

« Προηγούμενο άρθρο

FIAT YAMAHA: Σε τροχιά τίτλου εν όψει Brno!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα