• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PRAMAC RACING: Πανέτοιμοι μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.
Η δορυφορική ομάδα της Ducati δηλώνει ανυπόμονη να ξαναριχτεί στη μάχη!
Νέα 11/08/2009 - 08:01

Σημαντικές εξελίξεις σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών για τη δορυφορική ομάδα της Ducati: O Michel Fabrizio θα αντικαταστήσει τον Mika Kallio πάνω στη δορυφορική Desmosedici, ενώ ο Φινλανδός θα αντικαταστήσει τον Casey Stoner, στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati, για όσο καιρό θα λείπει ο Aυστραλός.

 

Έχει επισημανθεί η εκτίμηση του Livio Suppo, manager της Ducati, για τον Kallio, και αυτή ήταν η απόδειξη. Για το Fabrizio, το Brno αποτελεί έναν από τους αγαπημένους του αγώνες και θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Ο Niccolò Canepa, o έτερος αναβάτης της Pramac Racing, θα προσπαθήσει να επαναλάβει το καλό πρόσωπο που έδειξε στον αγώνα του Donington Park.

 

"Μόλις μάθαμε ότι ο Casey δε θα κατάφερνε να αγωνιστεί για τους τρεις σπόμενους αγώνες, αποφασίσαμε μαζί με τη διοίκηση της Ducati να αγωνιστεί ο Mika Kallio με την εργοστασιακή μοτοσυκλέτα, λόγω των καλών του μέχρι τώρα αποτελεσμάτων. Συνεπώς χρειαζόμασταν έναν αντικαταστάτη και ο Michel Fabrizio ήταν η ιδανική επιλογή", δήλωσε ο Paolo Campinoti, διευθυντής της Pramac Racing.

Pramac 2
Pramac 2

 

"Oι θερινές διακοπές ήταν χρήσιμες για ξεκούραση, και για να ξεπεράσω το μικρό πρόβλημα υγείας που με απασχολούσε. Επιστρέφω σε πλήρη φόρμα και με πολλά κίνητρα, για να συνεχίσω την καλή μου πορεία και να πάρω αποτελέσματα, όπως αυτό στο Donington, όπου τερμάτισα στην οκτάδα. Η αίσθηση της μοτοσυκλέτας έχει βελτιωθεί σημαντικά, και πιστεύω ότι μπορώ να αποδώσω καλά στο Brno. Είναι μια πίστα όπου έχω τρέξει στο παρελθόν και μου αρέσει πολύ”, δήλωσε ο Niccolò Canepa.

 

"Θέλω να ευχαριστήσω την Ducati και την Pramac για αυτό το δώρο! Το Brno είναι η αγαπημένη μου πίστα, και άρα το ιδανικό μέρος για να ξαναοδηγήσω μια μοτοσυκλέτα MotoGP 800, μετά την τελευταία φορά στο Sachsenring, το 2007. Γνωρίζω ότι δεν μπορώ να περιμένω πολλά, διότι η GP9 είναι πολύ διαφορετική από την 1198 F09, που οδηγώ στα Superbike. Προτεραιότητά μου είναι να διασκεδάσω και να απολαύσω ένα διαφορετικό σαββατoκύριακο. Εύχομαι τα καλύτερα στον Casey, και ελπίζω να επιστρέψει στους αγώνες το συντομότερο δυνατό”, δήλωσε ο Michel Fabrizio.

Επόμενο άρθρο »

FIAT YAMAHA: Σε τροχιά τίτλου εν όψει Brno!

« Προηγούμενο άρθρο

STONER: «Θα κάνω ό,τι μπορώ για να επιστρέψω στο Estoril»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα