• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΠΟΜΕΝΑ GP O STONER!
Για λόγους υγείας ο Αυστραλός θα απουσιάσει από τους αγώνες του Brno, της Indianapolis και του Misano...
Νέα 10/08/2009 - 15:16
Όπως αποκάλυψε ο αγωνιστικός διευθυντής της Ducati Livio Suppo μιλώντας στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό RTVE, ο Casey Stoner θα απουσιάσει για λόγους υγείας από τους τρεις επόμενους αγώνες που θα διεξαχθούν σε Brno (16/8), Indianapolis (30/8) και Misano (6/9) . «Είναι πολύ απογοητευμένος γι' αυτήν την απόφαση, αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να κοιτάξει την υγεία του», είπε χαρακτηριστικά ο Suppo.

Όλο αυτό το διάστημα που το Πρωτάθλημα έχει διακοπεί ο Stoner επέστρεψε στην Αυστραλία όπου υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις. Οι γιατροί που τον εξέτασαν του συνέστησαν να παρατείνει τις διακοπές του ώστε να συνεχίσει την ξεκούρασή του. Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε να απουσιάσει από τους τρεις επόμενους αγώνες που διεξάγονται μέσα σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων.

Από κει και πέρα, στο αγωνιστικό κομμάτι, τη θέση του Αυστραλού στην εργοστασιακή ομάδα θα πάρει ο Mika Kallio που πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις με την ομάδα της Pramac.

Όσο για τον αναβάτη που θα αντικαταστήσει τον Φινλανδό στη «δορυφορική» ομάδα της Ducati, ακούγονται τα ονόματα των Michel Fabrizio, Mattia Pasini και Sete Gibernau, με τον πρώτο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Επόμενο άρθρο »

STONER: «Θα κάνω ό,τι μπορώ για να επιστρέψω στο Estoril»

« Προηγούμενο άρθρο

SUZUKI: Ένας χρόνος μακριά από το βάθρο.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα