• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
STONER: Αποσύρεται από το Brno;
Οργιάζουν οι φήμες για απόσυρση του Αυστραλού από το Tσέχικο Grand Prix!
Νέα 10/08/2009 - 13:15

Ο Casey Stoner καλοδέχτηκε τις καλοκαιρίνές διακοπές, αφού του δόθηκε ευκαιρία για ξεκούραση, αλλά και για περαιτέρω διερεύνηση της κατάστασης της υγείας του. Η μυστηριώδης ασθένεια που προβληματίζει τον Αυστραλό στους τέσσερις τελευταίους αγώνες αποτελεί εμπόδιο για την κούρσα του στο Πρωτάθλημα, και επίσης, τον έχει καταβάλει ψυχολογικά.

 

Κατά την επιστροφή του στην Αυστραλία, ο Stoner συνέχισε τις εξετάσεις ελπίζοντας πως η υγεία του θα βελτιωθεί, έτσι ώστε να ανακάμψει στο Τσέχικο Grand Prix και να ξαναμπεί σε τροχία τίτλου.

 

Δυστυχώς, κάτι τέτοιο δε φαίνεται εφικτό. Σύμφωνα με το Ισπανικό website Motoworld.es, η Ducati πρόκειται να ανακοινώσει σύντομα την απόσυρση του Stoner από τον αγώνα του Brno! Κανείς δεν πρόκειται να αντικαταστήσει τον Αυστραλό, σύμφωνα πάντα με το Motoworld.es, κάτι που η Ducati θα πρέπει να κάνει αν ο Stoner χάσει και τον ακόλουθο αγώνα της Indianapolis, δύο βδομάδες αργότερα.. Το ρεπορτάζ δεν αναφέρει κάποια συγκεκριμένη αιτία για την απόφαση του Stoner, αλλά το Motoworld.es υπαινίσσεται ότι τα προβλήματα είναι κυρίως ψυχολογικά, και ειδικότερα, έλλειψης αυτοπεποίθησης.

 

Τα test που ο αναβάτης της Ducati πραγματοποίησε τον Ιούλιο μετά τη Laguna Seca, έκαναν λόγω για αναιμία και γαστρίτιδα, που μοιραία κλόνισαν τη φυσική του κατάσταση. Παρόλα αυτά, στο Donington, ο Stoner αρνήθηκε ότι αυτό αποτελούσε πρόβλημα, και ότι η πραγματική αιτία ήταν διαφορετική. Η διάγνωση πάντως, σίγουρα δε βοήθησε τα πράγματα. Σύμφωνα με το Motoworld.es, πηγές από το στενό κύκλο του Stoner, υποστηρίζουν ότι η υγεία του μετά τη Βαρκελώνη, κάθε άλλο παρά βελτιώθηκε.

 

Φυσικά, η εγκυρότητα του συγκεκριμένου ρεπορτάζ, θα αποκαλυφθεί τις επόμενες ημέρες.

Επόμενο άρθρο »

SUZUKI: Ένας χρόνος μακριά από το βάθρο.

« Προηγούμενο άρθρο

HERVE PONCHARAL: “Σε σωστή κατεύθυνση, οι αλλαγές των κανονισμών για τους νεοφερμένους στα MotoGP”.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα