• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
EDWARDS: Ο κύριος "ατάκα".
O Colin σχολιάζει με το δικό του τρόπο διάφορα αγωνιστικά τεκτενόμενα.
Νέα 09/08/2009 - 12:29

Ο Colin Edwards αγωνίζεται στα MotoGP από το 2003, αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει την πρώτη του νίκη. Παρ' όλα αυτά είναι ένας εξαιρετικά σταθερός και ανταγωνιστικός αναβάτης, που εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του.

 

Παράλληλα, έχει γίνει γνωστός στον κόσμο των αγώνων για τις περίφημες ατάκες και τα σχόλιά του. Ας δούμε μερικά από αυτά:

 

“Ο τύπος έχει σταματήσει πλέον να με εντυπωσιάζει, διότι το κάνει συνέχεια. Αλλά τί κάνει; Δεν ξέρω πραγματικά. Θα μπορούσες να πεις ότι μπαίνει στη ζώνη, αλλά πιστεύω ότι αυτός είναι μόνιμα κολλημένος εκεί πέρα!”

Αναφερόμενος στις επιδόσεις του Valentino Rossi.

 

“Οδηγώ πολύ καλύτερα όταν είμαι τσαντισμένος. Πάντα το είχα αυτό!”

Για τον τερματισμό του στην τρίτη θέση στο Assen τον Ιούλιο του 2008, παρότι βρέθηκε στην τελευταία θέση στον πρώτο γύρο.

Colin Edwards
Colin Edwards

 

“Μ' αρέσουν οι νυχτερινοί αγώνες. Το βρίσκω ενδιαφέρον σενάριο. Είναι κάτι διαφορετικό. Γενικά φαίνεται να οδηγώ γρηγορότερα όταν δε βλέπω που πηγαίνω. Όλα δουλεύουν καλύτερα για εμένα, κατ' αυτόν τον τρόπο.”

Για το νυχτερινό αγώνα του Qatar.

 

“Πιστεύω ότι έκαναν εξαιρετική δουλειά, προσπαθώντας να τα διαλύσουν όλα, μετά τις αλλαγές που έγιναν στην πίστα. Όταν ξεκίνησα να πηγαίνω εκεί, με τα Superbikes, η πίστα ήταν εκπληκτική. Αν έκανες λάθος σε μια στροφή, θα το πλήρωνες για τις τέσσερις επόμενες. Τώρα το έχουν πετσοκόψει. Δεν ξέρω, δικέ μου! Το γιατί έγιναν αυτές οι αλλαγές είναι καθαρά θέμα πολιτικής. Καλώς ήρθατε στο σοσιαλισμό!”

Για τις αλλαγές στο Ολλανδικό Grand Prix του Assen.

 

"Η στροφή 1 είναι πολύ δύσκολη! Δε μοιάζει καν με στροφή. Ειλικρινά όμως, περνώντας από αυτό το πράγμα, με πέμπτη ταχύτητα κολλημένη, θα ζαρώσουν τα οπίσθιά σου, αν κάνεις ένα μικρό λάθος."

Valentino Rossi - Colin Edward
Valentino Rossi - Colin Edward

Για τον αγώνα της Laguna Seca, το 2009.

 

“Όλοι το έχουν! Traction control, anti-wheelie control, “ξύσε τον κ... σου – ενώ τρέχεις control, ότι control θέλεις. Οι ταχύτητές μας στη στροφή είναι πλέον τόσο αστρονομικές, που αν δεν είχαμε ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχουν, όλοι οι αναβάτες θα ήμασταν “σε τροχιά”, σε κάθε αγώνα.

Για τη χρήση ηλεκτρονικών βοηθημάτων.

Colin Edwards
Colin Edwards
Colin Edwards
Colin Edwards
Colin Edwards
Colin Edwards
Colin Edwards
Colin Edwards

Επόμενο άρθρο »

HERVE PONCHARAL: “Σε σωστή κατεύθυνση, οι αλλαγές των κανονισμών για τους νεοφερμένους στα MotoGP”.

« Προηγούμενο άρθρο

BRNO: Τι έγινε στον αγώνα του 2008;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα