• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ UK GP: Ο Stoner μεγάλο φαβορί
"Ο Casey εδώ είναι πολύ δυνατός και στο στεγνό και στο βρεγμένο" V.Rossi
Νέα 21/06/2008 - 00:00
Στην ερώτηση που έγινε στον Valentino Rossi για το αν θα προτιμούσε να αντιμετωπίσει τον Stoner στο στεγνό ή στο βρεγμένο, η απάντηση του πιο έξυπνου οδηγού ήταν διαφωτιστική: «Ο Casey εδώ είναι πολύ δυνατός και στις δύο περιπτώσεις. Είναι δύσκολο να πω που προτιμώ να τον αντιμετωπίσω. Στο στεγνό ήταν με διαφορά πρώτος και εμείς έχουμε κάποια θέματα με το στήσιμο της μοτοσυκλέτας. Στο βρεγμένο ήταν πάλι πολύ γρήγορος, αλλά και εμείς έχουμε καλό set-up. Μάλλον στο βρεγμένο έχουμε περισσότερες πιθανότητες».

O Casey Stoner και η Ducati του με τα νέα ηλεκτρονικά - που δεν είναι εντελώς νέα, απλά η ομάδα δεν είχε το χρόνο να τα δοκιμάσει – σημείωσαν και στο βρεγμένο στις κατατακτήριες δοκιμές τον καλύτερο χρόνο με 1:38.232 και πήραν τη δεύτερη συνεχόμενη pole position της χρονιάς. Μάλιστα με σημαντική διαφορά σχεδόν επτά δεκάτων του δευτερολέπτου από τον δεύτερο Valentino Rossi και την Yamaha του. ο Chris Vermeulen με την Suzuki του συμπλήρωσαν μια πολύ καλή μέρα για την Bridgestone που είδε τρεις οδηγούς της στην πρώτη σειρά της εκκίνησης. Ο Dovizioso σταθερός και σε δύσκολες συνθήκες

Ο Dovizioso σταθερός και σε δύσκολες συνθήκες

O Valentino Rossi που θα ξεκινήσει τον 200ο αγώνα της καριέρας του, δήλωσε ότι ο στόχος είναι η νίκη και ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να αντιμετωπίσει τον Αυστραλό που φαίνεται να είναι το λογικό φαβορί. Από τη μεριά του ο Stoner φάνηκε απόλυτα ευχαριστημένος από τη δουλειά στη μοτοσυκλέτα του και με αρκετή αυτοπεποίθηση θα προσπαθήσει για τη 2η φετινή νίκη. Ο τρίτος της παρέας των διεκδικητών του Πρωταθλήματος, ο Dani Pedrosa ξεκινάει από την 3η σειρά της εκκίνησης, μόλις από την 9η θέση, σε μια πίστα που δεν ευνοεί τα προσπεράσματα, ενώ και ο ίδιος δεν είναι ο καλύτερος στη βροχή. Ο Vermeulen είναι πάντα υπολογίσημη δύναμη στη βροχή

Ο Vermeulen είναι πάντα υπολογίσημη δύναμη στη βροχή

O Nicky Hayden με την άλλη Honda του HRC δήλωσε φανερά ικανοποιημένος από το νέο κινητήρα με τις πνευματικές βαλβίδες και ευχαρίστησε το HRC που του έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρώτος τον κινητήρα σε συνθήκες αγώνα, σε σχέση με τον ομόσταυλό του. Πίσω από τον Αμερικανό, στην 5η θέση ο συμπατριώτης του Colin Edwards με την Yamaha Tech3. Τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης συμπλήρωσε ο φορμαρισμένος Andrea Dovizioso της Honda Jir Scot. Στην τρίτη σειρά ο πάντα καλός στη βροχή Anthony West με την Kawasaki, μπροστά από τον Αμερικανό Πρωταθλητή ΑΜΑ Ben Spies με την Suzuki του. Ο 23χρονος οδηγός από το Memphis κάνει το ντεμπούτο του πρόωρα, αντικαθιστώντας τον τραυματία Loris Capirossi και σίγουρα είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα που εντυπωσίασε όλους στο paddock του ΜotoGP.

O τοπικός ήρωας James Toseland με την Yamaha Tech3 είχε τρεις πτώσεις σήμερα και έμεινε μόλις 16ος, ενώ ο Jorge Lorenzo που ξαναγύρισε στην πίστα μετά το ατύχημα στην Καταλωνία, ήταν 17ος, προσπαθώντας να επανέλθει χωρίς να πάρει το ρίσκο ενός ακόμη τραυματισμού.

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ UK GP: Έγραψε ιστορία ο Redding

« Προηγούμενο άρθρο

AΠΟΣΤΟΛΗ UK GP: Φοβερός και τρομερός Stoner

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA