• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Aleix Espargaro κοντά στην Aprilia;
Αυτές είναι οι πιο πρόσφατες φήμες
Νέα 02/06/2016 - 13:23

Δεν αποκλείεται τη νέα σεζόν η Aprilia να έχει δυο νέους αναβάτες στο γκαράζ, μιας και οι τελευταίες φήμες θέλουν να είναι κοντά στον Aleix Espargaro!

 

Ο Ισπανός άσος της Suzuki είναι δυσαρεστημένος το τελευταίο διάστημα με τη στάση της Suzuki προς το πρόσωπό του.

 

Το εργοστάσιο αποφάσισε να ανακοινώσει αμέσως μετά τα νέα της μεταγραφής του Vinales στην Yamaha, τον Iannone ως αντικαταστάτη του.

 

Αυτή η κίνηση έγινε χωρίς καν να έχουν ξεκινήσει συνομιλίες με τον Aleix, ο οποίος έχει παίξει τον σημαντικότερο ρόλο στην εξέλιξη της GSX-RR.

 

Σαφώς και το γεγονός ότι η Suzuki έχει υποσχεθεί στον Iannone ότι θα είναι αυτός ο πρώτος οδηγός στο γκαράζ, δεν βοηθάει την κατάσταση.

 

Επιπρόσθετα ο Davide Brivio θέλει να συνεχίσει το σχήμα του ενός έμπειρου αναβάτη με έναν ταλαντούχο και ελπιδοφόρο νέο.

 

Σ’ αυτή την περίπτωση ο Iannone παίζει το ρόλο του έμπειρου, αν και δεν γνωρίζει καθόλου την GSX-RR και στη θέση του νέου θέλουν τον Alex Rins από την Moto2.

 

Όλα αυτά είναι λογικό να κάνουν τον Aleix Espargaro να συζητά με άλλες ομάδες, με την Aprilia να είναι η καλύτερή του ευκαιρία να συνεχίσει την καριέρα του ως εργοστασιακός αναβάτης.

 

Να θυμίσουμε ότι η Aprilia έχει κλείσει ήδη τον Sam Lowes για το 2017 και το 2018, ενώ δεν έχει πάρει επίσημη θέση για τις παραπάνω φήμες.

 

Αν τελικά ο Aleix Espargaro πάει στην Aprilia, θα επιστρέψει στον κατασκευαστή με τον οποίο πήρε τους άτυπους τίτλους του πρωταθλητή των CRT το 2012-13.

 

Η Aprilia φέτος έχει μια ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα, την RS-GP, την εξέλιξη της οποίας έχουν αναλάβει για την ώρα οι Stefan Bradl και Alvaro Bautista.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Η Βαρκελώνη;

« Προηγούμενο άρθρο

Παρελθόν από την Tech3 ο Espargaro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα