• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Παρελθόν από την Tech3 ο Espargaro
Φέτος η τελευταία του σεζόν με την ομάδα
Νέα 02/06/2016 - 12:30

Η Yamaha επιβεβαίωσε πριν από λίγο ότι ο Pol Espargaro δεν θα συνεχίσει να είναι αναβάτης της από τη νέα σεζόν.

 

Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι ο Ισπανός άσος θα είναι στον 8ωρο Αγώνα της Suzuka φέτος, ήρθε και η επιβεβαίωση ότι αποχωρεί και θα αναζητήσει αλλού στέγη.

 

Μέχρι στιγμής, ο Pol Espargaro είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας με 48β και είναι ο κορυφαίος δορυφορικός αναβάτης από την αρχή της φετινής χρονιάς.

 

Στους τρεις από τους πρώτους έξι αγώνες - και συγκεκριμένα σε Losail, Jerez και Le Mans - ο Ισπανός έχει τερματίσει ως η καλύτερη δορυφορική μοτοσυκλέτα.

 

Οι μπλε - στο δελτίο τύπου που ανακοίνωνε την αποχώρηση του Espargaro - αναφέρουν ότι ο αντικαταστάτης του Ισπανού θα ανακοινωθεί «... εν ευθέτω χρόνω».

 

Ο ένας από τους δυο αναβάτες της ομάδας για τις σεζόν 2017-18 θα είναι ο Jonas Folger, ενώ τελευταία ακούγεται το όνομα του Johan Zarco για την Yamaha!

 

Ο τελευταίος πάντως εξακολουθεί να έχει μια ειδική συμφωνία με την Suzuki. Η Yamaha από την άλλη θέλει να κλείσει τον Alex Rins και να τον στείλει στην Tech3.

 

Όμως η θέληση του αναβάτη να είναι εργοστασιακός αναβάτης αποτελεί εμπόδιο που - όπως όλα δείχνουν - δύσκολα θα ξεπεραστεί.

 

Όσο για τον Pol Espargaro, είναι πολύ πιθανό σε λίγο να ανακοινωθεί το που θα συνεχίσει τη νέα σεζόν.

 

Ο Polycio έχει δυο επιλογές, είτε την Avintia Ducati όπου θα έχει στη διάθεσή του μια Desmosedici GP17 μιας και θα έχει συμβόλαιο απευθείας με την Ducati, είτε θα πάει στην KTM.

Επόμενο άρθρο »

O Aleix Espargaro κοντά στην Aprilia;

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Δεν είναι όνειρο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα