• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Η Βαρκελώνη;
Είναι ένας τόσο ιδιαίτερος για μένα αγώνας!
Νέα 02/06/2016 - 15:31

Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα στο Mugello, ο Jorge Lorenzo κατάφερε να πάρει τη νίκη στη γραμμή τερματισμού για 19χιλ μόνο!

 

Έτσι διεύρυνε τη διαφορά του από τον δεύτερο, τον Marc Marquez, στους δέκα βαθμούς.

 

Οι δυο Ισπανοί θα κονταροχτυπηθούν εκ νέου εντός έδρας αυτή τη φορά, στον επόμενο Γύρο του Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί αυτό το Σ/Κ στην Καταλονία.

 

«Εδώ είμαστε! Στον εντός έδρας αγώνα μας! Η Βαρκελώνη είναι τόσο ιδιαίτερη για μένα», σχολίασε ο Jorge, νικητής στους τρεις από τους πρώτους έξι αγώνες της σεζόν.

 

«Τη λατρεύω την πίστα και οι περισσότεροι από τους ανθρώπους μου θα είναι σ’ αυτό το GP. Ζούσα εδώ για μεγάλο χρονικό διάστημα και νοιώθω σαν στο σπίτι μου».

 

«Ακόμα γεύομαι τη νίκη μου στο Mugello, που ήταν πολύ ιδιαίτερη μιας και ήταν αρκετοί οι παράγοντες στην εξίσωση. Ήταν ένας σημαντικός αγώνας για το Πρωτάθλημα».

 

«Τώρα στο Montmelo πρέπει να πάρουμε κι άλλους βαθμούς, θα προσπαθήσουμε βέβαια να δείξουμε τις δυνατότητές μας και να παλέψουμε και πάλι για τη νίκη».

 

Ο Valentino Rossi είναι ο πολυνίκης αναβάτης στην πίστα της Βαρκελώνης, αλλά τα τελευταία χρόνια είναι ο Jorge Lorenzo που έχει αναλάβει τα ηνία!

 

Ο Ισπανός άσος της Yamaha, ο οποίος τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Ducati, έχει κερδίσει τους 4 από τους τελευταίους 6 αγώνες στο Montmelo.

Επόμενο άρθρο »

Ο λόγος της αστοχίας των κινητήρων της Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

O Aleix Espargaro κοντά στην Aprilia;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα