• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SUZUKI: "Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας"
Οι περίεργες συνθήκες δεν άλλαξαν την τύχη των αναβατών της Rizla Suzuki Loris Capirossi και Chris Vermeulen.
Νέα 28/07/2009 - 11:56

Ενώ ο πάντα καλός στη βροχή Chris Vermeulen βρισκόταν συνεχώς εκτός δεκάδας, ο Capirossi έφτασε μέχρι και την έκτη θέση. Όμως, και οι δύο αναβάτες έχασαν πολύ χρόνο, αλλάζοντας μοτοσυκλέτα στα pit. H μεγάλη βροχή ποτέ δεν ήρθε, με συνέπεια οι δύο αναβάτες να μην καταφέρουν να καλύψουν ποτέ το χαμένο έδαφος. Τελικά, τερμάτισαν ενδέκατος (Capirossi) και δέκατος τρίτος (Vermeulen). Κατάφεραν δηλαδή να βρεθούν μονάχα μπροστά από τις εργοστασιακές Ducati, οι οποίες εξ αρχής πραγματοποίησαν καταστροφικό αγώνα.

 

"Ήταν ένας δύσκολος αγώνας για εμάς, και δεν έχουμε λόγο να το κρύψουμε", είπε ο manager της ομάδας, Paul Denning. "Οι σημερινές τρελές συνθήκες, μας έδωσαν μια ευκαιρία να ισορροπήσουμε το παιχνίδι. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε."

 

"Στο ξεκίνημα ο Loris και η μοτοσυκλέτα του φαίνονταν να τα πηγαίνουν καλά, και κατάφερε να ανέβει μέχρι την έκτη θέση. Το ρίσκο του να ακολουθήσει το Melandri στα pit για λάστιχα, θα είχε αποδώσει αν η βροχή ήταν περισσότερη. Δυστυχώς, κάτι τέτοιο δε συνέβη, οπότε δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει μια καλή επίδοση με ελαστικά βροχής."

Capirossi
Capirossi

 

"Ο Chris δυσκολεύτηκε σε όλη τη διάρκεια του Grand Prix και δεν κατάφερε να αναπτύξει εμπιστοσύνη στη μοτοσυκλέτα του, για ολόκληρο το σαββατοκύριακο."

 

"Τώρα έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας ώστε να βελτιώσουμε την ευαισθησία της μοτοσυκλέτας σε άσχημο καιρό και διαφορετικές συνθήκες πίστας, και να βοηθήσουμε τους αναβάτες μας να διεκδικήσουν καλύτερα αποτελέσματα", ολοκλήρωσε ο Denning.

 

H Suzuki βρίσκεται μόλις δέκα βαθμούς μπροστά από την Kawasaki, που εκπροσωπείται μόνο από έναν αναβάτη, το Melandri, με τη μη εργοστασιακή ομάδα της Hayate Racing!

 

Και οι δύο αναβάτες της Suzuki θα είναι παρόντες στο Assen της Ολλανδίας, την Κυριακή 9 Αυγούστου, όπου Capirossi και Vermeulen θα πραγματοποιήσουν γύρους επίδειξης με τις μοτοσυκλέτες τους, GSV-R.

Επόμενο άρθρο »

PRAMAC: Η δορυφορική ομάδα της Ducati, πάνω από την εργοστασιακή στο Donington.

« Προηγούμενο άρθρο

DUCATI: Ηλεκτρική καρέκλα, η δεύτερη μοτοσυκλέτα;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα