• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PRAMAC: Η δορυφορική ομάδα της Ducati, πάνω από την εργοστασιακή στο Donington.
Oι Canepa και Kallio παίρνουν όγδοη και δέκατη θέση στο Βρετανικό Grand Prix.
Νέα 28/07/2009 - 12:01

Για πρώτη φορά φέτος, από το Γαλλικό Grand Prix, οι αναβάτες της δορυφορικής ομάδας της Ducati βρέθηκαν μπροστά από τους αντίστοιχους εργοστασιακούς, στο Donington Park. O Niccolò Canepa και ο Mika Kallio δεν ακολούθησαν την απόφαση των Casey Stoner και Nicky Hayden, για την επιλογή ελαστικών, αγωνίστηκαν με slick ελαστικά και κατόρθωσαν να μπουν στη δεκάδα και οι δύο, για πρώτη φορά στη σεζόν.

 

Ο Canepa ήταν ο καλύτερος αναβάτης της Ducati, μετά το τέλος του αγώνα, φέρνοντας τη μοτοσυκλέτα του όγδοη. Αυτό ήταν επίσης, το καλύτερο μέχρι τώρα αποτέλεσμά του στη Μεγάλη Κατηγορία.

 

"Σε ένα σημείο δεν μπορούσα να κρατηθώ στην κορυφή και δεν είχα και την εμπειρία των άλλων αναβατών. Πρέπει να είναι κανείς πολύ ευαίσθητος και υπομονετικός με τέτοιες συνθήκες." είπε ο Ιταλός, νεοφερμένος στα MotoGP.

 

Aντίθετα, ο ομόσταβλός του, Μika Kallio, ήταν λιγότερο ευχαριστημένος από τη δέκατη θέση.

 

"Δεν είμαι ικανοποιημένος, διότι περίμενα περισσότερα από αυτό τον αγώνα" γκρίνιαξε ο Φιλανδός, που άλλαξε μοτοσυκλέτα στα pit, αλλά τελικά το μετάνιωσε.

 

"Έδινα μάχη για την έκτη θέση, πριν η βροχή αρχίσει να πέφτει. Όταν άλλαξα μοτοσυκλέτα, η βροχή σταμάτησε και δεν μπορούσα να πραγματοποιήσω γρήγορους χρόνους."

 

Ο Kallio θα συνεχίσει τις επεμβάσεις στο πληγωμένο δάχτυλό του αυτή την Τρίτη, και μετά θα ξεκουραστεί εν όψει του επόμενου αγώνα στο Brno, της Τσεχίας.

Επόμενο άρθρο »

ΜCWILLIAMS: Θα τρέξει με ΚΤΜ.

« Προηγούμενο άρθρο

SUZUKI: "Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα