• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
STONER: "Τρελά δοκιμαστικά, συγχαρητήρια σε Rossi και Lorenzo"
Παρότι ο αναβάτης της Marlboro Ducati αποσύρθηκε από το τελευταίο μέρος των κατακτηρίων δοκιμών του Σαββάτου, θα ξεκινήσει από την τρίτη θέση, στη σειρά εκκίνησης.
Νέα 19/07/2009 - 08:34

Η φοβερή καταιγίδα που δημιούγησε σκέλη με λιμνάζοντα ύδατα στην πίστα, έκανε τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά μια πολύ επικίνδυνη διαδικασία, όπου εννιά αναβάτες σημείωσαν πτώση, συμπεριλαμβανομένου και του έτερου οδηγού της Marlboro Ducati, Nicky Hayden.

 

Έχοντας να παλέψει με την κακή φυσική του κατάσταση, αλλά και με την ανάμνηση του πρόσφατου highside που είχε στη LagunaSeca, ο Stoner δεν είχε διάθεση να ρισκάρει ανούσια.

 

“Ήταν ένα τρελό session εξ αιτάς της βρεγμένης πίστας, που ελαχιστοποιούσε την πρόσφυση", δήλωσε ο Αυστραλός. "Έβλεπα αναβάτες να πέφτουν συνεχώς, οπότε μόλις πραγματοποιήσαμε ένα ικανοποιητικό χρόνο, αποφάσισα να σταματήσω, για τα τελευταία λεπτά, διότι το τελευταίο που επιθυμούσα, ήταν μια τούμπα".

 

"Νιώθω ακόμα τα αποτελέσματα της πτώσης μου στη Laguna Seca, πριν από 2 εβδομάδες, οπότε αυτό που προτίστως με ενδιέφερε ήταν να είμαι όρθιoς, και δευτερευόντως, να βρίσκομαι στην πρώτη σειρά εκκίνησης", παραδέχτηκε.

 

Ο Stoner ξεκινάει τον ένατο γύρο του πρωταθλήματος,16 πόντους από το Valentino Rossi, και 9 από το Jorge Lorenzo - που έκαναν το ένα-δύο στα επίσημα χρονομετρημένα του Σαββάτου, για την ομάδα της Fiat Yamaha.

 

" Πρέπει να βγάλω το καπέλο στο Rossi και το Lorenzo σήμερα, διότι ενώ όλοι γλύστραγαν έντονα, οι δυο τους έμοιαζαν αν κινούνται πάνω σε ράγες. Προφανώς, με αυτούς τους δύο θα δώσω τη μάχη της κορυφής, την Κυριακή, σε στεγνές ή βρεγμένες συνθήκες - αν και σίγουρα προτιμώ βροχή, διότι ξέρω ότι έτσι θα είμαι δυνατός μέχρι και το τέλος του αγώνα (αναφερόμενος στην κακή φυσική του κατάσταση) ", δήλωσε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007.

Επόμενο άρθρο »

ΓΕΡΜΑΝΙΑ LIVE: Kαλός καιρός στο πρωινό Ζέσταμα, ο Pedrosa 1ος

« Προηγούμενο άρθρο

Pole για SIMONCELLI με χρόνο που θα τον έφερνε στη 2η θέση των MotoGP!!!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα