• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΓΕΡΜΑΝΙΑ LIVE: Kαλός καιρός στο πρωινό Ζέσταμα, ο Pedrosa 1ος
Ο Dani Pedrosa με μια σειρά γρήγορων γύρων επιβεβαίωσε το ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση
Νέα 19/07/2009 - 09:26

 

Η πρόβλεψη για καλύτερο καιρό την Κυριακή, έχει βγει αληθινή μέχρι στιγμής και ο ήλιος έκανε δειλά – δειλά την εμφάνισή του, στεγνώνοντας την πίστα από το τέλος του ζεστάματος των 125 και μετά. Έτσι οι «μεγάλοι» μπήκαν με τα σλικ και οι χρόνοι άρχισαν να κατεβαίνουν αμέσως.

 

Ο Dani Pedrosa με μια σειρά γρήγορων γύρων επιβεβαίωσε το ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, παρά το γεγονός ότι συνήθως στο πρωινό ζέσταμα δεν πιέζει για χρόνους. Έτσι αν η κατάσταση του καιρού δεν αλλάξει, σίγουρα θα είναι πολύ υπολογίσιμος, αν κάνει και πάλι μία από τις συνηθισμένες εκπληκτικές εκκινήσεις. Σε περίπτωση βροχής, την οποία δεν αποκλείει μέχρι το μεσημέρι η πρόβλεψη του καιρού, ο Ισπανός οδηγός θα μειονεκτεί, αφού όπως είπε ακόμη δεν έχει συνηθίσει τη συμπεριφορά των βρόχινων ελαστικών της Bridgestone.

 

O Casey Stoner ήταν ο 2ος στο ζέσταμα σχεδόν 3 δέκατα πίσω, διαφορά μεγάλη για τη 2η μικρότερη πίστα του Παγκοσμίου.

 

Ο Dovizioso στην 3η θέση, έδωσε ευκαιρία για χαμόγελα στην Honda και το HRC, που δεν ήταν ευχαριστημένοι από τις θέσεις των Κατατακτήριων.

 

Ο Jorge Lorenzo και πάλι στο στεγνό πήγε καλύτερα από τον Valentino Rossi και οι 2 οδηγοί της Yamaha είναι στην 4η και 6η θέση.

Ανάμεσά τους ο φοβερός Marco Melandri που και χθες στο στεγνό ήταν πολύ δυνατός.

 

Στην 7η θέση ο Mika Kallio δείχνει να ξεπερνά τον τραυματισμό του και τον πόνο στο κομμένο του δάχτυλο, ενώ πίσω του 8η άλλη μια Ducati, αυτή του Nicky Hayden που δεν παρέλειψε να πέσει, την ώρα που προσπαθούσε για μια καλύτερη θέση. Ευτυχώς χωρίς τραυματισμό.

 

Τη δεκάδα έκλεισαν οι ομόσταυλοι De Angelis και Elias.

Επόμενο άρθρο »

CANEPA: "Δεν κατάλαβα τι συνέβη..."

« Προηγούμενο άρθρο

STONER: "Τρελά δοκιμαστικά, συγχαρητήρια σε Rossi και Lorenzo"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα