• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pole για SIMONCELLI με χρόνο που θα τον έφερνε στη 2η θέση των MotoGP!!!
Εκπληκτικό χρόνο πέτυχε ο SuperSic στις κατατακτήριες δοκιμές των 250cc...
Νέα 18/07/2009 - 18:43
Το Sachsenring είναι μια ιδιαίτερα «σφιχτή» πίστα, μια από τις πιο αργές του Πρωταθλήματος (Η μέση ωριαία ταχύτητα είναι στα 159km/h).

Όταν μάλιστα οι ουρανοί στην περιοχή της Σαξονίας ανοίγουν και η βροχή κάνει την εμφάνισή της όπως συνέβη σήμερα, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα για τους αναβάτες κυρίως της μεγάλης κατηγορίας που θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τους 220+ ίππους που έχουν στο δεξί τους χέρι.

Γύρω στους 110 ίππους αποδίδουν οι -πιο ελαφριές- μοτοσυκλέτες των 250cc που σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες μπορούν να αξιοποιήσουν καλύτερα την ιπποδύναμή τους σε σχέση με τα 800άρια και να κινηθούν σε ρυθμό εφάμιλλο, αν όχι καλύτερο, με αυτά!

Απόδειξη;

Ο Valentino Rossi πήρε την pole στη μεγάλη κατηγορία με χρόνο 1'32"520, ενώ οι Lorenzo - Stoner που συμπληρώνουν την πρώτη σειρά της σχάρας εκκίνησης του αγώνα της Κυριακής σημείωσαν 1'33"160 και 1'33"759 αντίστοιχα.

Στα 250cc o Marco Simoncelli με την Gilera του (Aprilia δηλαδή), εξασφάλισε τη δεύτερη φετινή του pole position σημειώνοντας το εκπληκτικό 1'32"962.

Ήταν μόλις ο δεύτερος αναβάτης από τις δύο κατηγορίες (MotoGP - 250cc) που κατάφερε υπό βροχή να κινηθεί μέσα στο 1'32", μετά τον Doctor!

Με αυτόν τον χρόνο θα ξκεινούσε τον αγώνα των MotoGP από τη δεύτερη θέση του γκριντ εκκίνησης δίπλα από το φιλαράκι του τον Rossi!

Εντυπωσιακός ήταν και ο χρόνος του Hector Barbera που με 1'33"105 θα άφηνε εκτός πρώτης σειράς τους Jorge Lorenzo - Casey Stoner...

Θυμίζουμε ότι του χρόνου ο Simoncelli θα μετακομίσει στα MotoGP οδηγώντας για την ομάδα του συμπατριώτη του Fausto Gresini.

Επόμενο άρθρο »

LORENZO: «Αξίζω περισσότερα απ' όσα δίνει η Yamaha!»

« Προηγούμενο άρθρο

ΓΕΡΜΑΝΙΑ LIVE: Ο Rossi στην pole position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα