• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DOVIZIOSO KAI VERMEULEN: Θέλουν το ίδιο πράγμα, το βάθρο…
Πηγαίνουν στη Γερμανία με όρεξη για διάκριση, παρέα με τους "πρώτους"
Νέα 14/07/2009 - 10:41

O Andrea Dovizioso και ο Chris Vermeulen, ο καθένας ξεχωριστά έχουν τον ίδιο ακριβώς στόχο: να καταφέρουν να ανέβουν και οι δύο στο βάθρο του Sachsenring, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Ο Ιταλός Dovizioso θέλει να ξεχάσει τους δύο τελευταίους αγώνες, όπου δεν κατάφερε να τερματίσει και να κατακτήσει το πρώτο του βάθρο στη μεγάλη κατηγορία φέτος, κάτι που έχει καταφέρει πέρυσι στον Αγώνα της Μαλαισίας. Με τις πρόσφατες ατυχίες του ο Andrea έχασε μια θέση στην κατάταξη πέφτοντας από την έκτη θέση, υποχωρώντας πίσω από τον Colin Edwards.

Κουράγιο παίρνει και από την επίδοση του ομόσταυλού του στην ομάδα της Repsol Honda, τον Pedrosa, ο οποίος στον αγώνα της Laguna Seca κατέκτησε την πρώτη θέση. «Είμαι έτοιμος να δείξω τις ικανότητές μου και τις δυνατότητες της μοτοσυκλέτας μας στη Γερμανία, γιατί στους τελευταίους αγώνες έχουμε βελτιωθεί, χωρίς αυτό να φανεί στα αποτελέσματα».

Ο Dovizioso αναφέρθηκε στους δύο τελευταίους αγώνες: «Τα αποτελέσματα του Assen και της Laguna ήταν απογοητευτικά, αλλά οι ενδείξεις ενθαρρυντικές, ειδικά στη Laguna, όπου ήμασταν πολύ κοντά στους πρωτοπόρους και είχα έναν πολύ καλό ρυθμό και ένα συνολικό «πακέτο», που σήμαινε πως ήμουν ικανός να πολεμήσω για τις πρώτες θέσεις. Δυστυχώς έκανα ένα λάθος, ένα από αυτά τα λάθη που σε διδάσκουν και σε βοηθούν να προχωρήσεις μπροστά».

Και ο Dovizioso λοιπόν, όπως και πολλοί άλλοι συναθλητές του, δεν θεωρεί την πίστα μια από τις αγαπημένες του, αφού «είναι μικρού μήκους, με πολύ αργό πρώτο τμήμα που ακολουθείται από ένα πολύ γρήγορο δεύτερο μέρος»

Από την άλλη ο Chris Vermeulen θέλει να επαναλάβει αυτό που είχε πετύχει πέρσι το 2008, στον Γερμανικό αγώνα, ανεξαρτήτως καιρού. Να υπενθυμίσουμε πως ο Αυστραλός αναβάτης της Rizla Suzuki είχε τερματίσει τρίτος στη βροχή του Sachsenring και επανέλαβε την εξαιρετική του επίδοση στο στεγνό, αξέχαστο (λόγω μάχης Rossi – Stoner) Grand Prix της Laguna Seca. Θέλοντας να αποδείξει πως είναι αναβάτης της πρώτης εξάδας ή ακόμα και της τριάδας, σε βρεγμένο ή στεγνό δήλωσε: «Ο τελευταίος αγώνας ήταν απογοητευτικός, είχα μεγάλες προσδοκίες για τη Laguna (σημ. όπου τερμάτισε 8ος), αλλά τουλάχιστον μαθαίνουμε από τα λάθη μας και προχωράμε για τη Γερμανία. Ήμουν τρίτος στο Sachsenring πέρσι και παρόλο που έβρεχε και είμαι σίγουρος πως θα μπορούσα να προσπαθήσω και φέτος να επαναλάβω τη διάκριση, ανεξαρτήτως καιρού». «Η μοτοσυκλέτα δουλεύει καλά και φαίνεται να βελτιώνεται σε κάθε αγώνα. Η ομάδα έχει καλό πακέτο βάσης και αν δουλέψει εξ αρχής στο Sachsenring – και βρούμε τα λάστιχα που να ταιριάζουν στη μοτοσυκλέτα – τότε δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην είμαστε ανταγωνιστικοί από την πρώτη μέρα». Δύο διαφορετικοί αναβάτες, αλλά κοινός ο σκοπός: το βάθρο.

Επόμενο άρθρο »

ROSSI: Θα παλέψουμε στο Sachenring…

« Προηγούμενο άρθρο

Αισιόδοξος ο PEDROSA ενόψει Γερμανίας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA