• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αισιόδοξος ο PEDROSA ενόψει Γερμανίας
Γυμναστική και παρακολούθηση του Tour de Fance περιελάμβανε το πρόγραμμα του Dani Pedrosa μετά τη νίκη στη Laguna Seca...
Νέα 14/07/2009 - 08:19
Πέρσι ο Dani Pedrosa ταξίδεψε στην πίστα του Sachsenring οδηγώντας την κούρσα το Πρωταθλήματος, ωστόσο ο αγώνας είχε δυσάρεστη εξέλιξη γι' αυτόν καθώς η πτώση που είχε στις αρχές του 6ου γύρου και ενώ προηγούταν με διαφορά 7,4545 δευτερόλεπτα τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει προβλήματα στη συνέχεια.

Ένα χρόνο μετά ο Ισπανός αναβάτης της Repsol Honda επιστρέφει στη Γερμανία με ηθικό ακμαιότατο και στόχο να επαναλάβει ανάλογη εμφάνιση με αυτή της Laguna Seca όπου χάρισε στη Honda την πρώτη της νίκη μετά από ένα χρόνο.

«Η νίκη στις ΗΠΑ ήταν σημαντική για όλη την ομάδα γιατί έδειξε την πρόοδο που έχουμε κάνει στον τομέα της απόδοσης της μοτοσυκλέτας. Επιστρέψαμε στις νίκες και αυτό είναι πολύ σημαντικό», δήλωσε ο νεαρός αναβάτης και πρόσθεσε αναφερόμενος στο γερμανικό GP: «Το Sachsenring μου αρέσει και είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί».

Στη συγκεκριμένη πίστα ο Pedrosa έχει σημειώσει στο παρελθόν τρεις νίκες (2004 και 2005 στα 250cc, 2007 στα MotoGP).

Mετά την επιτυχία του στη Laguna Seca, o 24χρονος αναβάτης επέστρεψε στην Ισπανία όπου είχε την ευκαιρία να συνεχίσει την προπόνησή του με στόχο να φτάσει στο 100% της φυσικής του κατάστασης μετά την ταλαιπωρία που πέρασε με τους τραυματισμούς του, αλλά και να παρακολουθήσει κάποια ετάπ του ποδηλατικού Γύρου της Γαλλίας.

«Εκείνες τις ημέρες ο Γύρος περνούσε από τη Βαρκελώνη και δεν έχασα την ευκαιρία. Μαζί με τον αδερφό μου (σ.σ. ο οποίος είναι ποδηλάτης), επισκεφθήκαμε τους ποδηλάτες και παρακολουθήσαμε το ετάπ. Χαιρέτησα τον Sastre και τον Contador και αυτό μου έδωσε έξτρα δύναμη και κουράγιο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Pedrosa είναι λάτρης της ποδηλασίας και έχει ως πρότυπό του τον σπουδαίο συμπατριώτη του Miguel Indurain. Ο 44χρονος σήμερα Ισπανός γνωστός και ως "Miguelón" or "Big Mig" είναι ο πρώτος ποδηλάτης που σημείωσε πέντε συνεχόμενες νίκες στο Tour de France (από το 1991 ως και το 1995) και μόλις ο τέταρτος που έχει νικήσει πέντε φορές τον θρυλικό αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

DOVIZIOSO KAI VERMEULEN: Θέλουν το ίδιο πράγμα, το βάθρο…

« Προηγούμενο άρθρο

Tα MotoGP στο Sachsenring

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA