• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI: Θα παλέψουμε στο Sachenring…
Δεν συμπαθεί την πίστα, πρέπει όμως να διατηρήσει το βαθμολογικό πλεονέκτημα
Νέα 14/07/2009 - 11:29

Με μόλις εννέα βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο στη βαθμολογία (τον Lorenzo) o Valentino Rossi επιθυμεί να κερδίσει τον αγώνα της Γερμανίας, για να δυναμώσει το πλεονέκτημά του

Όμως από την άλλη ο 8 φορές πρωταθλητής παραδέχεται πως το Sachsenring δεν είναι από τα αγαπημένα του, παρόλο που η Μ1 του πηγαίνει πολύ καλά στην απαιτητική αυτή πίστα. 

 

Ένατος γύρος του Πρωταθλήματος MotoGP του 2009 και απ’ ότι φαίνεται μια θέση στο βάθρο είναι τουλάχιστον ο στόχος του Ιταλού αναβάτη, που ξέρει πως οι, σε φάση ανάρρωσης, Ισπανοί αντίπαλοί του Lorenzo και Pedrosa θα πολεμήσουν για τη νίκη, όπως επίσης και ο, «συνήθης ασθενής», Casey Stoner.

 

Παρόλο που ο Rossi έχει δηλώσει πως η πίστα αυτή δεν είναι από τις αγαπημένες του, έχει κερδίσει τρεις φορές και πολύ θα ήθελε να τις κάνει τέσσερις. «Μπορεί το Sachsenring να μην είναι από τις αγαπημένες μου πίστες, αλλά έχουμε κάνει μεγάλους αγώνες εκεί και γενικά ταιριάζει στη Yamaha γεγονός που είναι θετικό.

 

Χρειαζόμαστε ένα ακόμα καλό αποτέλεσμα για να διατηρήσουμε την πρωτοπορία μας στη βαθμολογία, γιατί οι αντίπαλοί μας είναι ισχυροί και δεν έχουμε την πολυτέλεια για λάθη. Πέρσι έβρεχε πολύ στη Γερμανία, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε την δεύτερη θέση. Ελπίζω φέτος να πάμε μια θέση ψηλότερα». Ο μάνατζερ του ο Davide Brivio, δήλωσε στο μεταξύ: «Όπως πάντα ο πρώτος μας στόχος είναι το βάθρο, κάτι που το έχουμε πετύχει σε όλους τους αγώνες εκτός από έναν, οπότε θέλουμε να συνεχίσουμε αυτή την τάση.

Πέρσι είχε πολλή βροχή στη Γερμανία, αλλά καταφέραμε να πετύχουμε μια σημαντική δεύτερη θέση, που έδωσε στον Βαλεντίνο πολύτιμους βαθμούς για τη μάχη του Πρωταθλήματος. Αυτή τη φορά φτάνουμε στον αγώνα στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά πρέπει να διατηρήσουμε την προσοχή μας, γιατί έχουμε μπροστά μας δύο πολύ σημαντικούς αγώνες, πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές και είναι επίσης σημαντικό να πάμε για διακοπές όντας στην κορυφή».

Επόμενο άρθρο »

SACHSENRING: Με τη γλώσσα των αριθμών...

« Προηγούμενο άρθρο

DOVIZIOSO KAI VERMEULEN: Θέλουν το ίδιο πράγμα, το βάθρο…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA