• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Το seamless θα μας δώσει 0,6δ
Μαζί με την παραπάνω ιπποδύναμη
Νέα 18/08/2015 - 11:44

Ο Maverick Vinales παρουσιάζεται βέβαιος ότι με το νέο seamless κιβώτιο της Suzuki και την παραπάνω ιπποδύναμη, θα μπορεί να βρει έξι δέκατα στο γύρο!

 

Ο Ισπανός άσος ήταν άτυχος στον αγώνα της Κυριακής, έχοντας μια πτώση από την ένατη θέση που βρισκόταν και υποχωρώντας παράλληλα στην 11η θέση της βαθμολογίας.

 

Η Suzuki GSX-RR είναι περίπου 20-25 άλογα πιο αδύναμη σε σχέση με τον ανταγωνισμό, ενώ το εργοστάσιο έχει δηλώσει ότι «πολύ σύντομα» οι αναβάτες του θα έχουν το seamless κιβώτιο.

 

Ο 20χρονος rookie δήλωσε παράλληλα ότι έχουν κάνει πολύ μεγάλη πρόοδο με τη μοτοσυκλέτα, κάτι που του επιτρέπει στους πρόσφατους Γύρους να είναι πιο μπροστά από τον έμπειρο ομόσταυλό του.

 

«Δουλέψαμε σκληρά για τον αγώνα. Μερικές φορές είσαι γρήγορος στα ελεύθερα αλλά η πρόσφυση πέφτει στον αγώνα», σχολίασε.

 

«Παρά τη χαμηλή πρόσφυση κρατάμε καλό ρυθμό! Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι, παλεύαμε με τους Pol και Smith που έχουν «εργοστασιακή» Yamaha. Κάναμε ένα μεγάλο βήμα από την αρχή της σεζόν μέχρι και τον τελευταίο αγώνα».

 

«Ξέρω ότι με το seamless και την ιπποδύναμη μπορούμε εύκολα να πάρουμε έξι δέκατα. Θα είμαστε με τον Rossi, τον Iannone και τους άλλους κορυφαίους. Με ό,τι έχουμε τώρα πρέπει να βρούμε ακόμα ένα με δυο δέκατα».

 

«Μετά, θα είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για την κορυφή!» πρόσθεσε ο Ισπανός άσος της Suzuki.

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: 15δ από τον πρώτο;

« Προηγούμενο άρθρο

Test Brno: Έβρεχε όλη την ημέρα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα