• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: 15δ από τον πρώτο;
Δεν είναι και τόσο άσχημα...
Νέα 18/08/2015 - 12:00

Μπορεί ο Andrea Dovizioso να ήταν εμφανώς απογοητευμένος από το γεγονός ότι έχασε τη μάχη για την 5η θέση από τον Pedrosa, ωστόσο ο Ιταλός ήταν ικανοποιημένος με την πρόοδο που έκανε με την αναβαθμισμένη GP15.

 

Για έκτο συνεχόμενο αγώνα ο Dovi δεν μπόρεσε να κερδίσει τον ομόσταυλό του, αλλά θεωρεί ότι είναι σε καλό δρόμο ενώ και το ιδιωτικό τεστ που θα κάνουν οι κόκκινοι στο Misano την επόμενη εβδομάδα, θα τον βοηθήσει ακόμα περισσότερο.

 

Στο Misano ο Dovizioso θα έχει στη διάθεσή του και πάλι την αναβαθμισμένη GP15, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο GP της Τσεχίας και είναι εφοδιασμένη με καινούργιο κινητήρα και πιο στενό φέρινγκ.

 

«Εξαρτάται από το πως το βλέπεις. Τα 15δ από την κορυφή δεν είναι και πάρα πολύ και πρέπει να βλέπει κανείς τα θετικά. Βέβαια η αίσθησή μου δεν είναι όπως στην αρχή της σεζόν, δεν μπορώ να πιέσω και να είμαι στο όριο»..

 

«Όπως και να έχει ήταν ακόμα ένα Σ/Κ για να εξελίξουμε τη μοτοσυκλέτα. Σημαντικό θα είναι και το τεστ στο Misano την ερχόμενη Δευτέρα. Κανονικά γίνεται για τον αγώνα, αλλά θα το χρησιμοποιήσουμε για να βελτιώσουμε την αίσθησή μου».

 

Για τη μάχη του με τον Dani Pedrosa, πρόσθεσε: «Δεν ήμουν δυνατός και η ταχύτητά μου στο μέσο της στροφής ήταν πολύ άσχημη. Ήμουν καλός στα φρένα και δυνατός στις ευθείες, αλλά όχι αρκετά για να νικήσω τον Dani. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

 

Όσο για το ποιά είναι τα δυνατά σημεία της αναβαθμισμένης GP15; «Μόνο η δύναμη είναι καλύτερη. Η σούζα είναι καλή για εμάς, ήδη από το Qatar και σε σχέση με τον ανταγωνισμό είμαστε σε καλό επίπεδο».

 

«Δεν ένιωσα κάτι το διαφορετικό με τη μοτοσυκλέτα που είχε το νέο φέρινγκ, αλλά η ταχύτητα είναι πολύ καλή για εμάς. Έτσι δεν μπορώ να πω αν είναι μόνο ο κινητήρας, ή συνδυασμός κινητήρα/φέρινγκ».

Επόμενο άρθρο »

Brno: Paddock girls!

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Το seamless θα μας δώσει 0,6δ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα