• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Test Brno: Έβρεχε όλη την ημέρα!
Λίγοι οδηγοί στην Τσέχικη πίστα
Νέα 18/08/2015 - 10:58

Τα τεστ της Michelin φέτος δεν έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όσους τα παρακολουθούν από μακριά, με δεδομένο ότι έχει απαγορευτεί στους αναβάτες να κάνουν το οποιοδήποτε σχόλιο.

 

Το χτεσινό τεστ ήταν πολύ πιο απογοητευτικό, μιας και έβρεχε σχεδόν όλη την ημέρα στο Brno, με τους περισσότερους αναβάτες απλά να περιμένουν μέσα στα γκαράζ των ομάδων τους.

 

Παρά ταύτα, ο Γάλλος κατασκευαστής - η Michelin - συγκέντρωσε κάποια πολύτιμα δεδομένα. Όσοι βγήκαν στην πίστα χρησιμοποίησαν τρία ελαστικά: σλικ, βρόχινα και μεσαία.

 

Οι αναβάτες της Honda και της Yamaha ήταν στην πίστα - οι τελευταίοι είχαν στη διάθεσή τους μάλιστα και την πρωτότυπη του 2016 - κανείς από τους Marquez, Pedrosa, Rossi και Lorenzo δεν έκαναν γύρο.

 

Ο Dani φυσικά είναι τραυματίας, αλλά και οι άλλοι τρεις με το μυαλό στη μάχη για τον φετινό Τίτλο, δεν θα μπορούσαν να ρισκάρουν μια ενδεχόμενη πτώση στις δεδομένες συνθήκες της πίστας του Brno.

 

Τα άλλα εργοστάσια πάντως έστειλαν αναβάτες τους στην πίστα, ο Andrea Dovizioso για την Ducati, οι Bautista/Bradl για την Aprilia και ο Aleix Espargaro για την Suzuki.

 

Τους περισσότερους γύρους πάντως τους έκαναν οι δορυφορικοί αναβάτες. Σποραδικά μέσα στην πίστα ήταν οι δυο της Tech3, ο Cal Crutchlow και οι αναβάτες της Pramac Racing.

 

Το ευτύχημα για όλους μας, είναι το γεγονός ότι την επόμενη φορά που θα έχουμε τεστ με τα ελαστικά της Michelin - μετά τον τελευταίο αγώνα στην Valencia - θα έχουμε και κανονική χρονομέτρηση.

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Το seamless θα μας δώσει 0,6δ

« Προηγούμενο άρθρο

Προβάρει τα CASTROL η LCR

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα