• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προβάρει τα CASTROL η LCR
Συζητά με τον Crutchlow για ανανέωση συμβολαίου
Νέα 17/08/2015 - 15:55

Η μοτοσυκλέτα του Cal Crutchlow ήταν «ντυμένη» με νέα χρώματα και χορηγό την Castrol, στο σημερινό τεστ του Brno.

 

Με δεδομένα τα προβλήματα που υπάρχουν με την CWM, τον βασικό χορηγό της ομάδας, δεν αποκλείεται να έχει τα καινούργια χρώματα στη μοτοσυκλέτα του και στο Silverstone!

 

Τα χρώματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για συγκεκριμένο διαφημιστικό video, ενώ - όπως τόνισε ο Cecchinello - υπάρχει ακόμα συμβόλαιο με την CWM. «Πρέπει όμως να συναντηθούμε και να δούμε τι θα κάνουμε στο μέλλον».

 

«Θα συνεχίσουμε κανονικά με τα χρώματα της CWM, εκτός κι αν πάρουμε μια διαφορετική απόφαση», πρόσθεσε. Η απόφαση αυτή θα παρθεί στα τέλη ή στις αρχές της άλλης εβδομάδος.

 

Για πρώτη φορά φέτος η LCR είχε δυο αναβάτες στο MotoGP, ωστόσο η βασική προτεραιότητα για τον Cecchinello είναι να συνεχίσει με τον Crutchlow και αν υπάρξει οικονομική υποστήριξη να συζητήσει για δεύτερη μοτοσυκλέτα.

 

«Είμαι πραγματιστής και κινούμαι με προτεραιότητες. Πρώτη μας προτεραιότητα είναι να συνεχίσουμε με τον Cal για ένα ή δυο χρόνια ακόμη. Συζητάμε με τον μάνατζέρ του».

 

«Αφού, αν όλα πάνε καλά, κλείσουμε τη συμφωνία τότε θα δούμε τι θα γίνει με τον δεύτερο αναβάτη. Περιμένουμε και κάποιες απαντήσεις από μερικούς εν δυνάμει χορηγούς».

 

«Για να είμαστε προσγειωμένοι όμως, αυτή τη στιγμή έχουμε την οικονομική δυνατότητα για έναν αναβάτη μόνο».

 

Να θυμίσουμε ότι ο Jack Miller έχει απευθείας συμβόλαιο με την Honda κι έτσι αν η LCR δεν καταφέρει να τον κρατήσει θα περάσει σε άλλη ομάδα.

Επόμενο άρθρο »

Test Brno: Έβρεχε όλη την ημέρα!

« Προηγούμενο άρθρο

Με βροχή το τεστ της Michelin

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα