• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Πονούσα πολύ στη μοτοσυκλέτα!
Τρίτη σειρά αύριο για τον Ισπανό της Repsol Honda
Νέα 15/08/2015 - 22:24

Έχοντας έντονους πόνους από το τραυματισμένο του δεξί πόδι, ο Dani Pedrosa μπήκε αποφασισμένος στην πίστα του Brno για να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Ο Ισπανός ήταν πολύ καλός στην πρώτη του έξοδο και βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο όταν φόρεσε το δεύτερο φρέσκο ελαστικό του, ωστόσο ο τραυματισμός του δεν τον άφησε να ανέβει παραπάνω από την τρίτη σειρά.

 

Ο καλύτερος χρόνος του Pedrosa ήταν στο 1:55,969 και ήταν μόλις 32χιλ πιο πάνω από τον αντίστοιχο του Dovizioso, που χάρισε στον Ιταλό της Ducati την έκτη θέση.

 

«Σήμερα ήταν μια δύσκολη ημέρα. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, αλλά πονούσα πολύ πάνω στη μοτοσυκλέτα και μου ήταν δύσκολο να αλλάζω ταχύτητες και να κινούμαι γενικότερα».

 

«Αν και δεν ήμουν αργός, εν τούτοις δεν κατάφερα να πάρω μια καλή θέση για τον αυριανό αγώνα, καθώς οι αναβάτες γύρω μου ήταν όλοι πολύ κοντά με μερικά μόλις χιλιοστά να μας χωρίζουν».

 

«Έτσι, αύριο θα ξεκινήσουμε από λίγο πιο πίσω, κάτι που πάντα κρύβει κινδύνους καθώς συναντάς κίνηση στους πρώτους γύρους. Πάντως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αύριο κι ελπίζουμε σε μια καλή εκκίνηση».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Δεν έχω τίποτα να χάσω!

« Προηγούμενο άρθρο

«Υπερήφανος» για την pole o Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα